Хитрість, яку не всі господині знають: нарізані яблука більше не потемніють

1 хв на прочитання04 Червня 2023, 23:40

Дуже простий та вдалий метод

Не всі звикли вживати яблука в цілісному вигляді: багатьом набагато зручніше і приємніше балувати себе смачними і корисними часточками протягом дня. Але фрукт має одну характерну особливість: навіть короткострокового контакту з повітрям буде достатньо для того, щоб він змінив свій колір.

Деякі для запобігання цій неприємності використовують сік лимона. Але цитрусовому фрукту можна буде знайти і більш гідне застосування.

ЯКУ ХИТРІСТЬ ЗНАЮТЬ ГОСПОДИНІ

Як виявилося, існує дуже простий та вдалий метод, який допоможе яблукам залишатися привабливими протягом усього дня. Також можна буде захиститись від зайвих витрат.

Потрібно взяти приблизно літр рідини та розчинити в ньому велику ложку цукру. Після цього подрібнюємо яблука та відправляємо їх у підготовлений розчин. Бажано чимось прикрити суміш, що вийшла.

Також можна спробувати замість цукру використати сіль. Із завданням компонент теж справляється непогано і не псує смаку яблук.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: