Найсмачніші страви виходять із невеликого набору продуктів, коли кожен смак кожного інгредієнта чудово відчувається і загальне враження від страви завжди залишається позитивним.
Огірок ріжемо кубиком. Якщо у вас переспів овоч із соковитою м’якоттю, тоді її акуратно вирізаємо ножем і прибираємо, щоб салат швидко не став рідким.
Яйця ріжемо кубиком. Кріп беріть половину пучка і дрібно ріжемо.
Змішуємо сметану або майонез із тертим часником.
З’єднуємо всі продукти, заправляємо соусом і пробуємо, якщо потрібно, досолюємо і перчимо.
Салат можна відразу подавати до столу. Якщо продукти були витягнуті з холодильника безпосередньо перед приготуванням. Якщо ні, відправте його на 30-40 хвилин у холодильник. Щоб він охолонув.
Дивовижно смачний салат, який відмінно поєднується з будь-якими закусками та гарнірами за рахунок кукурудзи виходить ситним. Якщо не любите кукурудзу, спробуйте салат зробити із зеленим горошком, смак вийде іншим, але теж дуже цікавим.