Грибний суп із сухариками та сиром із пліснявою — простий, хоча й незвичний рецепт

1 хв на прочитання8 годин тому
Фото: Максим Нікітін

Не соромно й гостям подати.

Набридли однакові буденні перші страви? Тоді цей рецепт для вас. Такого супу ви, мабуть, ще не куштували. Незвичний — із сиром із пліснявою, при цьому настільки смачний, ніжний і запашний, що його не соромно й гостям подати.

Інгредієнти:

печериці (чи будь-які інші гриби) — 400 г;

плавлені сирки — 2 шт.;

сир із пліснявою — 150 г;

батон — 150 г;

цибуля — 1 шт.;

олія — 100 г;

часник — 3 зубки;

вода — 2,5 л;

сіль, перець — за смаком.

Приготування.

Цибулю порізати кубиками, печериці — тонкими смужками.

Батон і сир із пліснявою порізати кубиками.

Плавлений сир натерти.

Часник вичавити.

В каструлі з олією обсмажити цибулю, залити водою, довести до кипіння, посолити, поперчити і ще трішки проварити.

Додати гриби, варити 10 хвилин, тоді — плавлений сир.

В олію додати потовчений часник, лишити на 10 хвилин.

Вилити олію з часником на сковорідку, додати порізаний батон, просмажити до золотистого кольору.

Суп розлити у тарілки, покласти сухарики та сир із пліснявою.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: