- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Грибний суп із сухариками та сиром із пліснявою — простий, хоча й незвичний рецепт
Грибний суп із сухариками та сиром із пліснявою — простий, хоча й незвичний рецепт
Не соромно й гостям подати.
Набридли однакові буденні перші страви? Тоді цей рецепт для вас. Такого супу ви, мабуть, ще не куштували. Незвичний — із сиром із пліснявою, при цьому настільки смачний, ніжний і запашний, що його не соромно й гостям подати.
Інгредієнти:
печериці (чи будь-які інші гриби) — 400 г;
плавлені сирки — 2 шт.;
сир із пліснявою — 150 г;
батон — 150 г;
цибуля — 1 шт.;
олія — 100 г;
часник — 3 зубки;
вода — 2,5 л;
сіль, перець — за смаком.
Приготування.
Цибулю порізати кубиками, печериці — тонкими смужками.
Батон і сир із пліснявою порізати кубиками.
Плавлений сир натерти.
Часник вичавити.
В каструлі з олією обсмажити цибулю, залити водою, довести до кипіння, посолити, поперчити і ще трішки проварити.
Додати гриби, варити 10 хвилин, тоді — плавлений сир.
В олію додати потовчений часник, лишити на 10 хвилин.
Вилити олію з часником на сковорідку, додати порізаний батон, просмажити до золотистого кольору.
Суп розлити у тарілки, покласти сухарики та сир із пліснявою.
Більше новин читайте на GreenPost.