Грибна ікра — простий і бюджетний рецепт смакоти на зиму

1 хв на прочитання30 Жовтня 2023, 01:21
Грибна ікра

Однією з найсмачніших страв на зиму є грибна ікра.

З холодами багато з нас прагнуть зберегти трошки літа у формі смачних консервів. І однією з найсмачніших страв на зиму є грибна ікра, яка завжди дивує гостей своїм смаком і ароматом.

Інгредієнти:

відварні гриби — 2 кг;

велика морква — 1 шт.;

цибуля — 2 шт.;

великі помідори — 2 шт.;

олія — 0,5 склянки;

сіль — 2 чайні ложки;

цукор — дрібка;

мелений чорний перець;

оцет — 2 столові ложки;

часник — 5 зубчиків.

Приготування.

Овочі пропустити через м'ясорубку. Додати олію та спеції.

Тушкувати овочі протягом 10 хвилин.

Гриби пропустили через м'ясорубку і додати до овочів. Продовжувати тушкувати протягом ще 20 хвилин.

Наприкінці тушкування додати оцет і часник. Змішати інгредієнти і далі тушкувати до готовності.

Готову грибну ікру розлити по банках і закрити кришками.

Також ми писали про домашні консерви в олії: можна взяти овочі, гриби чи інші інгредієнти.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: