- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Грибна ікра — простий і бюджетний рецепт смакоти на зиму
Грибна ікра — простий і бюджетний рецепт смакоти на зиму
Однією з найсмачніших страв на зиму є грибна ікра.
З холодами багато з нас прагнуть зберегти трошки літа у формі смачних консервів. І однією з найсмачніших страв на зиму є грибна ікра, яка завжди дивує гостей своїм смаком і ароматом.
Інгредієнти:
відварні гриби — 2 кг;
велика морква — 1 шт.;
цибуля — 2 шт.;
великі помідори — 2 шт.;
олія — 0,5 склянки;
сіль — 2 чайні ложки;
цукор — дрібка;
мелений чорний перець;
оцет — 2 столові ложки;
часник — 5 зубчиків.
Приготування.
Овочі пропустити через м'ясорубку. Додати олію та спеції.
Тушкувати овочі протягом 10 хвилин.
Гриби пропустили через м'ясорубку і додати до овочів. Продовжувати тушкувати протягом ще 20 хвилин.
Наприкінці тушкування додати оцет і часник. Змішати інгредієнти і далі тушкувати до готовності.
Готову грибну ікру розлити по банках і закрити кришками.
Також ми писали про домашні консерви в олії: можна взяти овочі, гриби чи інші інгредієнти.