Догори
Дати відгук

Громада на Волині передала 1154,2 гектари земель у користування держави

Тепер тут господарювання вестимуть фахівці філії «Городоцьке лісове господарство».

1 хв на прочитання18 Листопада 2023, 19:26
 1154,2 гектари земель передали у користування держави 1154,2 гектари земель передали у користування держави
Поділитись:

Диплом переможця міжнародної екологічної програми FOREST RECOVER, яку реалізовує ДП «Ліси України», отримала Поворська громада Ковельського району.

Про це повідомляє Поліський лісовий офіс .

Про екологічну свідомість та позицію у цій громаді свідчить переконливий факт: 1154,2 гектари земель, покритих насадженнями, які досі не мали статусу лісів, нещодавно погодилися передати у користування держави. Тепер тут господарювання вестимуть фахівці філії «Городоцьке лісове господарство».

Від усіх лісівників подякував за свідому позицію голові громади Інні Бондарчук директор філії Олександр Онищук.

«Ми всі живемо у своїх громадах, всі вболіваємо, щоб наш край розвивався, зацікавлені, щоб тут був гарний ліс. Тому з пані Інною завжди говорили про ці насадження, радилися, як їх вберегти. Добре, що зараз законодавство дозволяє врегулювати ці питання, на рівні держави ведеться правильна цілеспрямована політика щодо збереження лісів без статусу. Ми дякуємо всім у громаді, хто підтримав це рішення. Зі свого боку обіцяємо зберегти і примножити ці зелені насадження. Розуміємо всю відповідальність, але ця задача точно нам під силу», - зазначив Олександр Онищук.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.