Гречані котлети без м’яса: на смак не відрізнити  

1 хв на прочитання02 Листопада 2023, 22:32

Урізноманітнить звичний раціон тих, хто не любить додавати м’ясо у своє харчування.

Така страва чудово виручить під час посту, а також урізноманітнить звичний раціон тих, хто не любить додавати м’ясо у своє харчування. При цьому такі котлети залишатимуться смачними та ароматними не лише у теплому, а й холодному вигляді.

ПРОДУКТИ

На 200 г крупи слід підготувати:

Для більш яскравого смаку можна додати сіль та спеції.

ЯК ГОТУВАТИ ГРЕЧАНІ КОТЛЕТИ

  1. Цибулю необхідно обсмажити на вершковому маслі, а гречку треба зварити. Як тільки ці компоненти будуть готові, можна переходити до наступного кроку.
  2. Для цього потрібно натерти сир на великій тертці, а потім змішати його з цибулею, що остигнула, і гречкою.
  3. Після цього можна додавати яйця та спеції.
  4. Масу, що вийшла, слід перемішати, а потім можна формувати котлети.
  5. Перед смаженням заготівлю треба обваляти в борошні або панірувальних сухарях.
  6. Обсмажувати котлети потрібно на попередньо розігрітій сковороді з олією.

 

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: