Готується легко і просто: гострий салат на зиму «Мадам Морквина»

1 хв на прочитання30 Серпня 2022, 00:37

Смачний салат із найдоступніших продуктів.

Коли гарно вродила дрібна морква, можна приготувати на зиму гостренький салат.

Інгредієнти:

морква — 2 кг;

болгарський перець — 300 г;

часник — 100 г;

томатна паста — 400 г;

цукор — 150 г;

сіль — 2 ст. л.;

соняшникова олія — 250 мл;

оцет 9 % — 100 мл;

чорний мелений перець — ½ ч. л.

Приготування.

Овочі почистити. Моркву натерти на великій тертці. Часник натерти на дрібній тертці або пропустити через прес. Болгарський перець порізати тонкою соломкою.

Усі інгредієнти з’єднати, перемішати, поставити на вогонь і, помішуючи, тушкувати 40 хвилин з моменту закипання.

Розкласти салат у стерильні банки, закрутити стерильними кришками. Закутати до повного охолодження.

Зберігати в темному, прохолодному місці.

Також ми розповідали про найсмачнішу баклажанну ікру на зиму.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: