Готуємо відому французьку закуску крок-месьє: геніально, але просто

1 хв на прочитання09 Травня 2023, 17:27

Ставимо на деко під гриль на 10 хвилин.

Якщо ви коли-небудь були у Франції, то неодмінно куштували відому французьку закуску крок-месьє (croque-monsieur). Все геніальне - просте! Бутерброд з сиром і шинкою стане вашою улюбленою стравою на сніданок. Ніжний смак і простота приготування, що ще потрібно?

1

Змащуємо маслом 8 скибочок хліба тільки з одного боку. Кладемо по 1 шматку сиру на кожну скибочку хліба. На 4 скибочки тостерного хліба кладемо по 1 скибочці шинки, складеній навпіл. Накриваємо рештою скибочок хліба (не змащеною стороною догори).

2

У мисці змішуємо тертий сир з молоком, сіллю, перцем і мускатним горіхом.

3

Намащуємо сумішшю крок-месьє.

4

Ставимо на деко під гриль на 10 хвилин. Витягуємо і смакуємо ситним і запашним крок-месьє.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: