- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Готуємо відому французьку закуску крок-месьє: геніально, але просто
Готуємо відому французьку закуску крок-месьє: геніально, але просто
Ставимо на деко під гриль на 10 хвилин.
Якщо ви коли-небудь були у Франції, то неодмінно куштували відому французьку закуску крок-месьє (croque-monsieur). Все геніальне - просте! Бутерброд з сиром і шинкою стане вашою улюбленою стравою на сніданок. Ніжний смак і простота приготування, що ще потрібно?
- 8 скибочок тостового хліба
- 50 гр м'якого вершкового масла
- 100 гр тертого сиру
- перець
- сіль
- 4 скибочки шинки
- 8 скибочок тостерного сиру
- 4 ст. л. молока
- 1 дрібка мускатного горіха
1
Змащуємо маслом 8 скибочок хліба тільки з одного боку. Кладемо по 1 шматку сиру на кожну скибочку хліба. На 4 скибочки тостерного хліба кладемо по 1 скибочці шинки, складеній навпіл. Накриваємо рештою скибочок хліба (не змащеною стороною догори).
2
У мисці змішуємо тертий сир з молоком, сіллю, перцем і мускатним горіхом.
3
Намащуємо сумішшю крок-месьє.
4
Ставимо на деко під гриль на 10 хвилин. Витягуємо і смакуємо ситним і запашним крок-месьє.