Догори
Дати відгук

Готуємо відому французьку закуску крок-месьє: геніально, але просто

Ставимо на деко під гриль на 10 хвилин.

1 хв на прочитання09 Травня 2023, 17:27
Поділитись:

Якщо ви коли-небудь були у Франції, то неодмінно куштували відому французьку закуску крок-месьє (croque-monsieur). Все геніальне - просте! Бутерброд з сиром і шинкою стане вашою улюбленою стравою на сніданок. Ніжний смак і простота приготування, що ще потрібно?

  •  8 скибочок тостового хліба
  •  50 гр м'якого вершкового масла
  •  100 гр тертого сиру
  •  перець
  •  сіль
  •  4 скибочки шинки
  •  8 скибочок тостерного сиру
  •  4 ст. л. молока
  •  1 дрібка мускатного горіха

1

Змащуємо маслом 8 скибочок хліба тільки з одного боку. Кладемо по 1 шматку сиру на кожну скибочку хліба. На 4 скибочки тостерного хліба кладемо по 1 скибочці шинки, складеній навпіл. Накриваємо рештою скибочок хліба (не змащеною стороною догори).

2

У мисці змішуємо тертий сир з молоком, сіллю, перцем і мускатним горіхом.

3

Намащуємо сумішшю крок-месьє.

4

Ставимо на деко під гриль на 10 хвилин. Витягуємо і смакуємо ситним і запашним крок-месьє.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost