Догори
Дати відгук

Гороскоп з 28 по 30 червня – розповідаємо, чого чекати та до чого готуватись

Ні емоційно, ні фізично не перенапружуйтесь. Бережіть горло.

2 хв на прочитання27 Червня 2024, 14:03
Гороскоп настрій Харчування Як себе вберегти Гороскоп настрій Харчування Як себе вберегти
Поділитись:

28 - 29 ЧЕРВНЯ

♦ НАСТРІЙ

Емоційна напруга наростає, ми запальні та імпульсивні. Хочеться отримати все й одразу. І все ж таки ці дні краще провести спокійно, звільнившись від важливих справ і напруженої роботи. Не варто вести переговори та підписувати документи. І, звісно ж, з'ясовувати стосунки.

♦ ЗДОРОВ'Я

Ні емоційно, ні фізично не перенапружуйтесь. І без того можуть раптово захворіти голова, очі, зуби, вуха… Не час для операцій на голові. Без нагальної потреби не варто вирушати до стоматолога. Відмовтеся і від косметичних операцій на обличчі. Добре лікувати нирки та надниркові залози, область попереку, верхню частину таза.

♦ ХАРЧУВАННЯ

На користь – білки. Їхній недолік відразу ж позначається і на здоров'ї, і на самопочутті. Тому включайте до раціону нежирне м'ясо, птицю, яйця, молоко, боби, крупи.

30 ЧЕРВНЯ

♦ НАСТРІЙ

Підвищуються працездатність та вміння тверезо дивитися на життя. Вдалий час для навчання та громадської діяльності. Добре займатися звичними справами. А ось важливі зустрічі краще відкласти: можливі помилки через сповільнену реакцію та нездатність швидко розуміти.

♦ ЗДОРОВ'Я

Операції в області очей, на носоглотці, стравоході, шиї, щитовидній та вилочковій залозах, верхніх дихальних шляхах краще не проводити. Також не варто оперувати щелепи, протезувати та видаляти нижні зуби. Бережіть горло і не напружуйте зв'язки. Успішними є різні операції та процедури в області зовнішніх статевих органів, товстої та прямої кишки, у тому числі і їх очищення.

♦ ХАРЧУВАННЯ

Будьте розбірливі у їжі. Не тягніть до рота все, що трапиться під руку. Але й не голодуйте. Їжа має бути жирною, натуральною (ніяких консервантів) і свіжою.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Астро