Догори
Дати відгук

Гороскоп Таро на тиждень 5-11 червня: Близнюкам - можливості, Льву - полегшення

Астрологічний прогноз карт Таро підготує всі знаки зодіаку до подій прийдешнього тижня.

5 хв на прочитання03 Червня 2023, 18:00
Поділитись:

Для всіх знаків зодіаку на тиждень 5-11 червня карти Таро пророкують різне. Комусь нові можливості, а комусь насолода життям.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Сімка Жезлів

На цьому тижні можна бігти, але не можна ховатися! Карта Сім жезлів визнає, що ви, можливо, намагаєтеся уникнути ситуації, з якою вам краще зіткнутися віч-на-віч. Ви відкладали важку розмову з другом? Ще не готові поговорити зі своїм партнером про те, куди йдуть ваші стосунки? Ви дозволяєте наростати професійній напрузі замість того, щоб справлятися з нею? Пам'ятайте, що уникнення цієї проблеми не покращить ситуацію.

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Лицар монет

Ви останнім часом літали в хмарах? Лицар монет закликає вас повернутися на Землю і докласти зусиль до своїх ідей на цьому тижні. Крім того, ви можете відкласти свої повсякденні обов'язки на користь більш цікавих пропозицій. У якій би ситуації ви не були, Вас закликають скласти план дій або дотримуватися рутини, оскільки прогресу найкраще досягти за допомогою дисципліни.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Король Жезлів

На цьому тижні ви можете отримати можливість, і у вас є сила і стійкість, щоб прийняти її! Ви ухилялися від керівних посад у минулому? Ви відчували себе пригніченими, беручи на себе більше обов'язків? Настав час твердо стояти в своїх силах і володіти своїми баченнями. Ключем до успіху є чітке розуміння того, чого ви хочете досягти, і встановлення реалістичних цілей, які допоможуть вам досягти цього.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Десятка кубків

Цього тижня у вашому домашньому світі все йде вгору! 10 кубків - дуже позитивна карта, що означає підйом емоцій і успішні відносини. Можливо, ви проведете більше часу, ніж зазвичай, зі своєю сім'єю, або, можливо, ви побачите, як розквітають серцеві справи. Витратьте час, щоб озирнутися навколо і подякувати за всі благословення, які приходять до вас. Не так вже й часто нам вдається плавати на сьомому небі від щастя, так що насолоджуйтеся кожною секундою!

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Зірка

Ви можете зітхнути трохи легше, тому що на цьому тижні прийшло полегшення! Зірка сигналізує про затримку після періоду великих змін або труднощів. Хоча вам було нелегко пережити цю метушню, ви змогли витримати будь-які випробування, які життя кинуло вам на шляху. Які уроки ви засвоїли? Що ви змогли відпустити з того, що стримувало вас? Як ви будете рухатися вперед по-іншому? Настав час позбутися старого себе, щоб ви могли стати людиною, якою мали бути.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Смерть

Не лякайтеся цієї карти! Це не фізична смерть - скоріше, це трансформація себе і звільнення від речей, які більше не служать нам. За що ви тримаєтесь, що вам потрібно відпустити? Завершення цієї глави вашого життя може прокласти шлях до чогось набагато більшого в майбутньому.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Закохані

На цьому тижні вам може знадобитися важливе рішення! Ця ситуація може представляти для вас моральну дилему, і карта "закохані" являє собою необхідність прояснити свої цінності і переконання, перш ніж вирішувати, як діяти далі. Чи відчуваєте ви, що змушені йти в певному напрямку через страхи або почуття провини? Не дозволяйте цим речам стати мотивуючими факторами.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Трійка мечів

Трійка мечів хоче визнати горе від якого ви, можливо, страждаєте в даний час. Можливо, вас зрадили, а може бути, ви відчуваєте якісь душевні страждання. Цього тижня ця карта просить вас бути наполегливими та контролювати свої емоції, щоб ви могли рухатися вперед, не розвалюючись. Просто переконайтеся, що ви не стаєте постійно відчуженими у своїх зусиллях залишатися сильними.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Королева мечів

Будьте готові зайняти свій трон цього тижня! Королева мечів неймовірно прониклива, уособлює інтелектуальну гостроту і зрілість, які допомагають їй відключатися від шуму емоцій і сторонньої думки. Ви можете зіткнутися з рішенням зараз або найближчим часом, і ця карта служить нагадуванням про те, щоб покластися на свою логіку та вивчити всі факти, перш ніж діяти.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта: Лицар Жезлів

Лицар жезлів - це імпульсивна карта, яка вказує на почуття тривоги, що може призвести до турбулентності у вашому житті. Цього тижня вас просять поглянути на рішення, яке вам належить прийняти, і подумати про наслідки поспішних дій.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Четвірка монет

Четвірка пентаклів хоче, щоб ви зосередилися на своїх відносинах з грошима на цьому тижні. Ви економите свої гроші, але при цьому як і раніше балуєтеся маленькими радощами життя? Або ви накопичуєте кожну копійку, бо боїтеся втратити все? Вивчіть, що рухає цим мисленням. Не дозволяйте своїм почуттям, пов'язаним з фінансами, відволікати вас від ефективного управління своїм багатством і підготовки до довгострокового успіху.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Шістка Жезлів

Цього тижня перемога за вами! 6 Жезлів - карта рішучості і честі. Це вказує на те, що ви не тільки наполегливо працювали і досягли своїх цілей, але й почали отримувати визнання завдяки їм. Чи отримували ви похвалу від керівництва вашої компанії за ваші зусилля по проекту? Чи ввели ви новий режим здоров'я, і інші звернули на це увагу?

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я
Омікрон Коронавірус Вакцинація
В Україну доставлено 254 тисячі доз омікрон-специфічної вакцини проти COVID-19
2 хв на прочитання47 хвилин тому
Фото з відкритих джерел
Хто випускає більш смердючі гази і що робити, якщо дуже потрібно «поставити на паузу» метеоризм? Ось що розповідає експерт
4 хв на прочитання3 години тому
Сніданок Шкідливі звички Фрукти Поради дієтолога
Найгірший час для вживання бананів: коли фрукт перетворюється на отруту
2 хв на прочитання4 години тому
Сніданки, які згублять ваше здоров’я
Сніданки, які згублять ваше здоров’я
1 хв на прочитанняВчора
«Зерносховище»: у Національному академічному драмтеатрі ім. Лесі Українки показали виставу про Голодомор
1 хв на прочитанняВчора
Петрів піст: як легше пережити ці дні та втихомирити серце
1 хв на прочитанняВчора
Під час будівництва Палацу спорту у Тернополі директор "наварив" 25 млн грн
1 хв на прочитанняВчора
Уже з наступного місяця Польща може бути заборонити продаж одноразових електронних сигарет
1 хв на прочитанняВчора