Догори
Дати відгук

Гороскоп Таро на тиждень 18-24 вересня: Раку - насолода, Рибам - біль

Астрологічний прогноз карт Таро підготує всі знаки зодіаку до подій прийдешнього тижня.

4 хв на прочитання16 Вересня 2023, 18:10
Поділитись:

Для всіх знаків зодіаку на тиждень 18-24 вересня карти Таро пророкують різне. Комусь нове заняття, а комусь фінансовий достаток.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Дев'ятка жезлів

Цього тижня ви можете опинитися на шляху до фінішу! Дев'ятка жезлів символізує наполегливість і відданість справі, які ви вклали в досягнення особистої мети, до якої прагнули. Ваші початкові цілі та ідеї були закладені та підняті, і ви настільки близькі до того, щоб нарешті дістатися до місця призначення.

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: шістка Жезлів

Перемога за вами на цьому тижні! Шістка жезлів - карта рішучості і честі. Це означає, що ви не тільки наполегливо працювали і досягли своїх цілей, але й завдяки їм починаєте отримувати визнання.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Дурень

Цей тиждень може стати для вас періодом нових починань! Дурень символізує початок подорожі в незвідане. Якщо ви давно хотіли рухатися в абсолютно новому напрямку, це ваш сигнал Всесвіту: нарешті зробіть це!

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Дев'ятка пентаклей

Цього тижня Дев'ятка пентаклів запрошує вас насолодитися плодами вашої праці. Ви вклали свою кров, піт і сльози в досягнення своїх цілей і тепер бачите заслужений успіх в результаті своїх зусиль. Настав час скористатися матеріальним комфортом, який ви створили для себе.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: Лицар мечів

Можливо, на цьому тижні вас ніщо не зупинить, але чи добре це? Лицар мечів - це карта, яка застерігає від прагнення до бажаного за всяку ціну. Так, добре мати наполегливі амбіції, але лише тоді, коли ви спочатку врахували всі проблеми та наслідки.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Король пентаклів

Успіх у ваших руках! Король пентаклів вказує на те, що у вас є все необхідне для створення фінансового достатку у вашому житті, і тепер вам просто потрібно рухатися вперед з будь-якими ідеями, які ви, можливо, обмірковували.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Паж жезлів

Сторінка паличок хоче, щоб на цьому тижні ви розкрили свою вільнішу сторону! Іноді нам легко застрягти в рутині або продовжувати робити те, що нам найзручніше. Проте в житті ще так багато всього належить досліджувати! Що ви хотіли зробити, але думали, що не зможете?

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Королева пентаклів

Комусь на цьому тижні знадобиться трохи більше уваги і турботи! Королева пентаклів - справжній годувальник: вона стежить за тим, щоб всі були нагодовані, в будинку був порядок, і щоб ви приділяла достатньо часу і уваги своїм близьким.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Справедливість

Чи відповідають ваші переконання вашим діям у світі? Чи робили ви вибір, що відображає ваше вище "я"? Це питання, яке карта хоче, щоб ви задали собі цього тижня. Це особливо важливо, якщо вам зараз потрібно прийняти важливе рішення.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта: вісімка пентаклей

Цього тижня 8 пентаклів заохочує вас добре використати свої творчі таланти та наполегливо працювати над ними. Чим більше ви створюєте і відточуєте свою майстерність, тим більше інших будуть звертати увагу на те, що ви робите, і тим більше натхнення ви отримаєте.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: Дев'ятка кубків

Отримання Дев'ятки кубків може сигналізувати про те, що ваші зірки нарешті почнуть вирівнюватися цього тижня. Коли ця карта з'являється в розкладі, це сигнал Всесвіту про те, що у вашому житті все так, як повинно бути.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Десятка мечів

Десятка мечів означає, що ви зараз переживаєте болісні часи. Можливо, вас зрадили, або, може бути, ви переживаєте період, коли на вас обрушуються події. Такі переживання ніколи не бувають приємними, але цього тижня вас закликають зосередитися на новому початку.

Джерело - Главред

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.