Догори
Дати відгук

Гороскоп Таро на тиждень 11-17 вересня: Овну - досягнення, Раку - насолода

Астрологічний прогноз карт Таро підготує всі знаки зодіаку до подій прийдешнього тижня.

4 хв на прочитання09 Вересня 2023, 18:05
Поділитись:

Для всіх знаків зодіаку на тиждень 11-17 вересня карти Таро пророкують різне. Комусь насолода досягненнями, а комусь нові успіхи.

Гороскоп Таро на тиждень - Овен

Карта: Маг

Цього тижня вам пропонується розкрити свій потенціал! Маг усвідомлює, що весь світ у вас під рукою, тому що у вас є все необхідне, щоб отримати те, що ви хочете. На цьому тижні вас закликають привести це потужне джерело внутрішньої магії у відповідність з вашими цілями - дійсно може статися все, що завгодно!

Гороскоп Таро на тиждень - Телець

Карта: Двійка пентаклів

Цього тижня ви дізнаєтесь, що життя - це балансування! Двійка пентаклей символізує досягнення гармонії з протиборчими силами. Вас недавно звали в різні боки? Чи суперечать те, що ви хочете, і те, що вам потрібно? Робота забрала час у вашому особистому житті або навпаки? Ця картка хоче, щоб ви зрозуміли, які ваші пріоритети.

Гороскоп Таро на тиждень - Близнюки

Карта: Лицар кубків

Лицар кубків - це карта бачення і просування. Цього тижня, швидше за все, ви отримаєте якесь запрошення чи пропозицію, яку ви, можливо, не очікували. Ця карта хоче, щоб ви були відкриті для цієї нової можливості та скористалися нею, але вона також хоче, щоб ви були обережними, рухаючись вперед.

Гороскоп Таро на тиждень - Рак

Карта: Четвірка мечів

Відпочинок, роздуми та відновлення. Це повідомлення для вас цього тижня. Можливо, ви нещодавно зіткнулися зі складною ситуацією, наприклад, втратою роботи, припиненням стосунків або проблемами, пов'язаними з грошима. Це питання забрало у вас багато сил, і тепер ви можете відчувати себе психічно, фізично, емоційно та духовно виснаженими.

Гороскоп Таро на тиждень - Лев

Карта: П'ятірка кубків

П'ятірка кубків вказує на те, що ви дозволили собі зануритися в море жалю і розчарувань. Хоча біль, який ви відчуваєте, дуже реальний і його не слід зводити до мінімуму, залишатися в цьому режимі назавжди — це не вихід. Вирішивши зосередитися на своїх передбачуваних невдачах або помилках, ви не зможете побачити позитивні речі.

Гороскоп Таро на тиждень - Діва

Карта: Закохані

На цьому тижні вам, можливо, доведеться прийняти важливе рішення! Ця ситуація може представляти для вас моральну дилему, і карта "закохані" вказує на необхідність більш чіткого розуміння ваших цінностей і переконань, перш ніж вирішувати, як діяти далі.

Гороскоп Таро на тиждень - Терези

Карта: Четвірка жезлів

Настав час святкувати! Чотири палички означає, що ви доклали величезних зусиль для досягнення своїх цілей. Хоча спокусливо продовжувати рухатися вперед, приємно зупинитися і просто оцінити все, чого ви досягли на даний момент. Дозвольте іншим поділитися цим святом вашого успіху.

Гороскоп Таро на тиждень - Скорпіон

Карта: Шістка монет

Можливо, на цьому тижні ви відчуєте потребу зробити все можливе для інших! Шістка пентаклей - карта щедрості, благодійності, дарування та отримання. Це може бути буквальним знаком того, що ви можете когось підтримати.

Гороскоп Таро на тиждень - Стрілець

Карта: Четвірка монет

Четвірка пентаклів хоче, щоб ви на цьому тижні зосередилися на своїх відносинах з грошима. Ви економите свої гроші, але при цьому насолоджуєтеся маленькою розкішшю життя? Або ви економите кожну копійку, бо боїтеся втратити все? З'ясуйте, що рухає цим мисленням.

Гороскоп Таро на тиждень - Козеріг

Карта: Трійка монет

Трійка пентаклів підтверджує, що ви на правильному шляху! Ви зараз працюєте над чимось новим? Ця карта спонукає вас продовжувати йти вперед. Якою б грандіозною не була ця ідея, у вас є навички та можливості втілити її в життя. Цього тижня настав час виконати домашнє завдання та підготуватися, склавши комплексний план, якщо у вас його ще немає.

Гороскоп Таро на тиждень - Водолій

Карта: двійка мечів

Двійка мечів вказує на те, що в цей час ви можете відчувати напад нерішучості. Насправді, ви можете бути настільки невпевнені в тому, як діяти, що активно відкладаєте розгляд цього питання. Цього тижня вам нагадують, що як би ви не намагалися уникнути цієї ситуації, вона не зникне сама собою.

Гороскоп Таро на тиждень - Риби

Карта: Зірка

Вам може трохи легше зітхнути, тому що на цьому тижні прийшло полегшення! Зірка сигналізує про затримку після періоду великих змін або труднощів. Хоча вам було нелегко пережити цю метушню, ви змогли витримати будь-які випробування, які життя кидало вам на шляху.

Джерело - Главред

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.