Догори
Дати відгук

Гороскоп на тиждень з 9 до 15 жовтня: Леву - несподівана зустріч, а Діві - любовний період

У Риб на цьому тижні творчі плани, а ось у Терезів відбудеться криза ідентичності.

8 хв на прочитання10 Жовтня 2023, 09:15
Поділитись:

У цьому тексті ми зануримося в світ гороскопів на тиждень, розглянемо, які впливи можуть очікувати кожен із знаків зодіаку в найближчі сім днів, і спробуємо розгадати таємні послання зірок. Готові дізнатися, що готує вам Всесвіт з 9 до 15 жовтня?

Гороскоп на тиждень - Овен

Цей тиждень для вас дуже важливий. Може виникнути відчуття, що мотивація раптово пропадає і доведеться поборотися за те, щоб повернутися в потрібне русло. Знайдіть своє внутрішнє "щасливе місце" на цьому тижні, коли ситуація стане складною. Сонячне затемнення в Терезах 14 жовтня буде діяти як подвійний удар, бажаючи збити вас з ніг, але не дозволяйте цьому зупинити вас. Ви відпустите старі історії, які повинні були змусити вас зупинитися. Відчуйте, як ви пройдете через все, що вам належить, і ви вийдете з цієї ситуації сильнішим.

Гороскоп на тиждень - Телець

Цього тижня ви можете відчувати занепокоєння, тому що багато чого змінюється. Але не хвилюйтеся, основні зміни відбудуться лише після місячного затемнення в кінці місяця. Поки ж зірки просять вас жити в звичним життям і знаходити в цьому позитивні сторони. Входження Марса в знак Скорпіона 11 Жовтня - це шанс виправити ті шкідливі звички, які ви хочете залишити в минулому. Знайдіть час, щоб оцінити, куди ви витрачаєте свій час та енергію, і вирішіть, що буде далі. Ви завершуєте важливу главу свого життя, навіть якщо цей день схожий на будь-який інший. Поставтеся до цього належним чином і нагадайте собі, що ви зробили всю роботу, щоб дійти до цього моменту завдяки власним кордонам та любов'ю до себе.

Гороскоп на тиждень - Близнюки

Близнюки, ви перебуваєте в розквіті сил. Молодик у Стрільці, який буде цього тижня 14 жовтня, стане для вас яскравою подією. Ви давно шукали можливість повернути час назад і виправити минулі помилки. Але саме ці помилки і отримані уроки привели сьогодні сюди. Ви знаєте, що буде далі, і, незважаючи на хаос, що панує в жовтні, все одно знаходите нові способи прокласти свій шлях. Використовуйте свій швидкий розум, щоб побачити світлу сторону цієї ситуації і впевнено рухатися вперед, незважаючи на невдачі.

Гороскоп на тиждень - Рак

На цьому тижні ви знайдете нові шляхи для дослідження своєї чуттєвості і поглиблення зв'язку з самим собою. Ви так звикли дарувати любов іншим, що забули, що таке бути жадібним. Коли 11 жовтня 2023 року Марс увійде в знак Скорпіона, у вас з'явиться шанс вимагати від життя всіх ніжних і чуттєвих задоволень. Побачення, романтичні вечори при свічках, спонтанні смс з милим посилом - все, що потрібно. Тільки не забувайте приділяти увагу тим, хто робить для вас все можливе і неможливе.

Гороскоп на тиждень - Лев

Настав час практичних зобов'язань. Сонячне затемнення у Терезах, яке відбудеться цього тижня, 14 жовтня 2023 року, покаже різницю між тим, що вам дійсно потрібно, і тим, що насправді потрібно іншим. Ніхто не може бути поганим чи хорошим - іноді інтереси не збігаються. Але це не означає, що ви повинні погодитися на менше, ніж заслуговуєте. Якщо на цьому тижні вам потрібно підняти настрій, спробуйте скористатися соціальними мережами. А якщо ваші друзі не готові до посиденьок за чашкою кави, спробуйте завести нових. Не в якості заміни, звичайно, а як спосіб підтримки хороших зв'язків. Ви можете здивуватися, з ким ви перетнетеся!

Гороскоп на тиждень - Діва

Будьте вибагливі у виборі людей, яким відкриєте своє серце на цьому тижні. Ви пережили багато душевного болю і страждань, і іноді здається, що немає сил, щоб зустрітися з ними знову. Але жовтень змусить вас згадати про те, як приємно давати собі те, що потрібно. Венера буде у вашому знаку цілий місяць, і планета керує обома затемненнями в жовтні. Таким чином, найближчі кілька тижнів стануть найсексуальнішим часом у році для любовного життя. Настав час втілити свої найтемніші бажання і бути чесним із собою та іншими щодо того, що вам потрібно, щоб відчувати себе задоволеним.

Гороскоп на тиждень - Терези

Цей тиждень стане для вас поворотним моментом. Сонячне затемнення 14 жовтня 2023 року допоможе побачити картину в цілому, відкинувши всі відволікаючі фактори, які займали час. Хоча може здатися, що ви переживаєте кризу ідентичності, насправді це добре. Ви стаєте собою і розвиваєте глибший зв'язок із собою. Однак ці зміни позначаться і на стосунках з оточуючими. Будьте обережні, оскільки на цьому тижні можуть виникнути сварки, якщо не будете обережні. Але не хвилюйтеся, складні розмови часто призводять до глибшої близькості та зв'язку. Ви усвідомлюєте, що заслуговуєте людину, яка закохана в вас по вуха, і ніяк не менше!

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

Ви вже майже повернулися до себе самого, і цей тиждень - перше випробування того, як це - знову бути в розквіті сил. Марс входить у ваш знак цього тижня 11 жовтня 2023 року, він вносить енергію у все, що ви робите. Однак це також призводить до того, що оточуючі намагаються кинути виклик вашій впевненості. Може бути спокуса опуститися низько, але це означатиме, що ви даєте їм саме те, чого вони хочуть. Робіть вибір, керуючись логікою, а не емоціями, але не зважайте на інтуїцію.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

Кожен любить називати вас світовим мандрівником, але останнім часом ви відчуваєте себе трохи домашнім. Незалежно від того, чи зустріли ви ту особливу людину, чи вам подобається місце, де ви живете, найближчі пару місяців ідеально підходять для того, щоб пустити коріння та ближче познайомитися з сусідами. Ви розумієте, що ставити себе на перше місце означає дарувати собі стабільність. Настав час поставити себе на перше місце, тому що це вже давно пора зробити. Молодий місяць у Терезах 14 жовтня 2023 року надасть чудову можливість налагодити контакт з іншими людьми та підтвердити, що вибір, який ви робите для себе, хоч і лякає, але в кінцевому підсумку спрямований на загальне благо.

Гороскоп на тиждень - Козоріг

Марс, який переходить у знак Скорпіона 11 жовтня 2023 року, нагадує вам присвятити себе людям, які відповідають вашим цінностям. Незважаючи на репутацію жорсткої людини, ви завжди даєте людям більше шансів вчинити правильно, прощаєте їх і бачите потенціал в інших. Однак така увага до деталей спрацює лише в тому випадку, якщо людина, з якою ви знайомитесь, хоче бути союзником. Директний Плутон - знак того, що потрібно перестати вкладати свою енергію в те, що не принесе плодів. Можна обмежити свою милість до інших.

Гороскоп на тиждень - Водолій

Вам, Водолій, може здатися, що зірки грають в інтелектуальні ігри, і не помилитеся, якщо проявите підозрілість. На цьому тижні Плутон, ваш планетарний правитель, переходить в директне положення 10 жовтня 2023 року і починає повільний рух до переходу в ваш знак 20 січня 2024 року. Зазвичай транзит на такій відстані не викликає жаху, але оскільки Плутон керує смертю і руйнуванням, це схоже на кінець світу. На щастя, сонячне затемнення у Терезах 14 жовтня 2023 року нагадає вам про необхідність співтворчості зі Всесвітом. Але спочатку потрібно прийняти ідею знищення всього, що ви думали, що знаєте. Ви не можете взяти ці речі з собою, але це не означає, що вони не можуть прийти з вами в новому, трансформованому вигляді.

Гороскоп на тиждень - Риби

Риби, на цьому тижні вас переповнює творчість та чудові ідеї, але залишатися вмотивованим може бути важко. Однак є і хороші новини. 11 жовтня 2023 року Марс переходить в знак Скорпіона, що допоможе довести розпочату справу до кінця. Сатурн в Рибах в даний момент протистоїть Венері в Діві, а це значить, що найбільшого успіху ви досягнете, долаючи ментальні блоки і проявляючи наполегливість навіть в найважчих ситуаціях. Послідовність полягає не тільки в результатах, але і в тому, щоб докладати зусиль кожного разу, коли ви за щось беретеся. Якщо шукаєте відправну точку для змін у своєму житті на цьому тижні, то сонячне затемнення в Терезах 14 жовтня 2023 року пропонує внести невеликі зміни в звички сну.

Джерело - Главред

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.