Догори
Дати відгук

Гороскоп на тиждень з 4 по 10 вересня: Овнам - солідний шанувальник, Дівам - подорожі

Гороскоп на тиждень розповість, чого варто очікувати знакам зодіаку.

9 хв на прочитання01 Вересня 2023, 18:00
Поділитись:

 Гороскоп на тиждень каже, що Телець, Діва і тригон Козеріг додадуть сил і засобів для вирішення важливих проблем, пов’язаних з матеріальною сферою і особистими амбіціями. Раки, Скорпіони і Риби будуть насолоджуватися життям і спілкуванням з друзями, блищати на заходах, привертати увагу протилежної статі більше, ніж зазвичай. Овни, Лев і Стрілець можуть успішно вирішувати питання з начальством або керівництвом на роботі. Близнюків, Терезів і Водолія чекає знайомство з цікавими особистостями, які, ймовірно, зіграють важливу роль в їхньому житті в найближчому майбутньому.

Овен (21 березня – 20 квітня)

Овни, які ще не перебувають у серйозних стосунках, можуть мати досить солідного шанувальника. Навряд чи він принесе в життя Овнів феєрверк емоцій, але стабільність і солідність цілком можливі. Матеріальна сфера життя Овнів до середини тижня дещо покращиться, та й самопочуття теж порадує. Хороші перспективи чекають бізнесменів-Овнів у вигляді нових ідей, напрямків, а також перспективних довгострокових контрактів. Далекі поїздки для представників цього знака варто відкласти, а зустрічі з друзями краще провести на найближчі вихідні. Деяку небезпеку для Овнів буде представляти частина дружнього оточення, яке, насправді, буде не дуже щирим і доброзичливим.

Телець (21 квітня – 20 травня)

У Тельців деякий застій в бізнесі. На щастя, ніяких негативних наслідків Тельцям це не принесе. Для деяких представників цього знака Землі перепочинок навіть стане благословенням, що дозволяє задуматися про те, що відбувається в житті – особливо в сфері відносин з близькими людьми. Зроблені висновки будуть не тільки розумними, але і принесуть користь Тельцям в майбутньому. Здоров’я і фінанси порадують Тельців, починаючи з середини тижня, але фізичні навантаження все ж варто обмежити, як і гастрономічні бажання. Професійна сфера навряд чи буде активною і напруженою, що дозволить Тельцям вести кілька спокійний спосіб життя протягом тижня.

Близнюки (21 травня – 20 червня)

Близнюків чекає досить складний тиждень, коли їм доведеться багато в чому себе обмежувати. Близнюкам доведеться вести більш старанний і одноманітний спосіб життя, займаючись нудними і буденними справами. Дратівливість від невміння все змінити накопичиться до кінця тижня і може вилитися в нерозумні вчинки або небажані висловлювання. В першу чергу може постраждати професійна сфера Близнюків – через претензії до керівництва і невміння знайти спільну мову з останніми з актуальних для Близнюків питань. Це теж може «потягнути» за собою фінансовий сектор – у вигляді зниження доходів або затримок виплат. Здоров’я Близнюків буде хорошим, небезпечними можуть бути тільки хронічні захворювання верхніх дихальних шляхів.

Рак (21 червня – 22 липня)

Ракам буде насичений подіями тиждень, а прискорення темпу життя може спровокувати втому до п’ятниці. Професійна сфера зажадає багато сил, руху і контактів, а родичі, в той же час, будуть пред’являти претензії через відсутність достатньої уваги і турботи. В кінці тижня сімейним Ракам доведеться з головою зануритися в справи дітей і сімей, при цьому буде потрібно дуже активна участь. Романтична сфера Раків, які ще не перебувають у відносинах, також буде бурхливою, так як поява нових рішучих шанувальників зажадає інтенсивного спілкування і зустрічей. Ракам не рекомендується відвідувати масові заходи в цей період, а найбільш уразливими з органів будуть шлунок і печінку.

Лев (23 липня – 22 серпня)

Леви продовжать позитивні тенденції минулого тижня, пов’язані з романтичною сферою. Багато Леви звернуть увагу на деяких своїх постійних шанувальників, нарешті розглянувши в них щось важливе і цікаве. Сімейні Леви будуть зайняті доглядом за рідними і дітьми, які потребують особливої уваги в цей період. Здоров’я Левів буде хорошим, а у тих Левів, які мають хронічні ендокринні порушення, можуть виникнути деякі проблеми. У професійній сфері у Левів також досить приємний період, коли винагороди за раніше виконану роботу перевершать очікування і дозволять провести вихідні собі на втіху.

Діва (23 серпня – 22 вересня)

Для Дів тренди тижня будуть чимось нагадувати тренди Раків – доведеться здійснювати безліч поїздок, зустрічей, вирішувати величезну кількість проблем і шукати відповіді на хвилюючі питання. У Дів з’явиться можливість змінити своє життя в більш позитивну сторону, але для цього знадобиться чимало зусиль. Здоров’я Дів буде хорошим і сил на зміни вистачить. Сімейні Діви почнуть систематизувати свої відносини з близькими родичами, і це повинно змінити не тільки наступні способи спілкування, а й вибудувати особисті кордони, в чому Діви часто відчайдушно потребують. Матеріальне становище Дів змусить їх шукати нові можливості для збільшення доходу, і такі можливості будуть представлені Дівам в самому кінці тижня.

Терези (23 вересня – 22 жовтня)

Для Терезів тиждень обіцяє бути зовсім нерівномірною, коли успіхи будуть по черзі змінюватися невдачами і навпаки. Така нестабільність позначиться на емоційному фоні Терезів не кращим чином, провокуючи напади зневіри в собі і навіть депресію у представників цього повітряного знака. Однак у вихідні Терези відчують «вітер змін», трохи підбадьоряться і оптимістично дивляться в майбутнє. Фінансова сфера Терезів до неділі також стабілізується. Що стосується здоров’я, то його можуть трохи підвести метеозалежні Терези, а також ті, у кого є серцево-судинні проблеми. Романтична сторона життя Терезів також буде схильна до коливань, особливо це стосується тих, хто ще не визначився з вибором партнера або не прийняв остаточного рішення щодо нових відносин.

Скорпіон (23 жовтня – 21 листопада)

Скорпіонів чекає важкий тиждень в професійній сфері, коли досягнення будуть віддаватися наполегливою працею, великими зусиллями. При цьому фінансовий результат буде дуже хорошим, а ось у Скорпіонів навряд чи вистачить сил радіти цьому. Романтична частина життя спровокує у Скорпіонів стан гострої незадоволеності, що спонукатиме до подальших рішучих дій на шляху до важливих змін. Питання постановки нових цілей будуть актуальні для представників цього водного знака – початок переоцінки минулих дій і власне цілепокладання змусять Скорпіонів прийняти рішення буквально «почати жити заново», кардинально змінивши свої життєві завдання і способи їх вирішення.

Стрілець (22 листопада – 21 грудня)

Стрільців чекає активна і насичена подіями тиждень. Стрільців чекає маса поїздок і комунікацій в професійній сфері, але результат зусиль повністю виправдає себе у вигляді нових підписаних контрактів або перспективних проектів. Деякі представники цього вогненного знака отримають цікаві пропозиції про роботу, останні можуть не тільки значно поліпшити матеріальне становище Стрільця, але і допомогти реалізувати себе. Стрільці, пов’язані зі спортом, отримають новий привід пишатися собою через серйозні і незаперечних досягнень. Здоров’я Стрільців буде стабільно хорошим і не доставить особливих проблем. Поки самотні Стрільці присвятять свої вихідні знайомствам з новими шанувальниками.

Козеріг (22 грудня – 19 січня)

Козероги планують тиждень, акцент на якому зміститься в бік романтики і відносин. Зустрічі з близькими людьми, приємне спілкування, побачення і навіть спільний відпочинок будуть радувати Козерогів протягом усього періоду, а дрібні непорозуміння або сварки відійдуть на другий план. Хороший емоційний настрій самим позитивним чином позначиться на здоров’ї Козерогів, які відчують довгоочікуваний прилив сил і енергії, а хронічні проблеми перестануть турбувати і обмежувати Козерогів в активності. Що стосується професійної сфери, то у Козерогів можуть виникнути проблеми через кілька недбалого ставлення до своїх обов’язків, і в наступний період представникам цього земного знака доведеться докласти колосальних зусиль, відновивши авторитет і втрачені посади.

Водолій (20 січня – 18 лютого)

У Водолії горе і переживання початку тижня поступово зміняться більш позитивним і рішучим настроєм. Здоров’я Водоліїв при дотриманні до нього обіцяє бути стабільним і хорошим, а емоційний фон почне вирівнюватися, дозволяючи Водоліям з упевненістю дивитися в майбутнє. Професійна сфера порадує Водоліїв новими можливостями проявити свої організаторські здібності, що буде високо оцінено керівництвом. Бізнесмени-Водолії всерйоз зацікавляться певним стартапом, який буде приносити хороший дохід в довгостроковій перспективі. Що стосується сфери романтики, то тут Водолії будуть дотримуватися помірної позиції, вважаючи за краще направляти свої емоції на відчутні, матеріальні завдання.

Риби (19 лютого – 20 березня)

Для Риб тиждень обіцяє бути досить продуктивним як у професійному, так і у фінансовому плані. Прибуток прийде за планом, робота буде плавно і неухильно рухатися вперед. Риби, зайняті в сфері послуг, з’являться нові клієнти і швидко перейдуть в розряд постійних, так як якість обслуговування в цей період буде найкращим для Риб. Про здоров’я можуть нагадати ті Риби, які мають в анамнезі хронічні ниркові або ендокринні порушення. У цей період Рибам потрібно уникати важких фізичних навантажень, мінімізувати кількість поїздок і відряджень, а від їжі – краще віддати перевагу домашню їжу, приготовану своїми руками.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.