Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Еко
  • Гороскоп на тиждень 26 вересня-2 жовтня: Ракам - вороги, Терезам - грошова удача, Рибам - виконання мрії

Гороскоп на тиждень 26 вересня-2 жовтня: Ракам - вороги, Терезам - грошова удача, Рибам - виконання мрії

Кому зі знаків можна випробувати удачу в лотереї, а кому уникати конфліктів з близькими людьми.

9 хв на прочитання23 Вересня 2022, 13:33
Поділитись:

Гороскоп на тиждень для всіх знаків зодіаку розповість, кому на цьому тижні вдасться обставити суперників, кому пощастить закохатися, а хто буде боротися з дрібними неприємностями.

Гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні Овнам слід трохи зменшити оберти і не намагатися контролювати все навколо себе. Частіше прислухайтеся до підказок інтуїції, вона приведе вас до бажаного результату. Варто опрацювати і тривогу, вона часто стримує вас у всіх ініціативах і починаннях. У професійній діяльності вам варто проявляти гнучкість. Не варто робити ставку на агресивні методи, це призведе до конфлікту. Фінансове становище порадує, інвестиції принесуть додатковий дохід і позбавлять від проблем.

В особистому житті Овнів чекають нові знайомства. Настає час романтики і флірту, ви можете зачарувати співрозмовників, не докладаючи великих зусиль. Вільні представники знака на цьому тижні точно розлучаться з цим статусом.

Гороскоп на тиждень - Тілець

Нові перспективи приведуть вас до незвіданих стежках, де ви зможете проявити свої сильні сторони. Для цього Тільці повинні подолати свої страхи і відкинути негативні думки і упередження. Ви зможете залишити далеко позаду своїх суперників і конкурентів і досягти поставлених цілей. Щоб домогтися бажаного, доведеться подвоїти зусилля, однак після ви будете насолоджуватися своїм тріумфом. Ваше фінансове становище стабільно, Ви грамотно розпоряджаєтеся бюджетом, і це дозволяє побалувати себе приємними покупками.

На любовному фронті у Тільців не все так гладко. Можуть вийти на поверхню розчарування минулого і викликати розбіжності в парі. Не варто провокувати сварки, проявіть терпимість по відношенню до коханої людини. Спільне проведення часу допоможе зміцнити ваш союз.

Гороскоп на тиждень - Близнюки

На цьому тижні Близнюків чекає тиждень, наповнений приємними подіями і щасливими моментами. Неприємності і труднощі попереднього періоду відступають, і ви можете видихнути і гарненько розслабитися. З'явиться можливість зайнятися цікавою справою, взяти участь в серйозному проекті. Ви контролюєте ситуацію з честю. Тому заявлені дрібні неприємності не доставлять вам особливих проблем. Ви впораєтеся з усіма труднощами, головне зберігати спокій.

Вільним представникам знака зірки обіцяють приємні зустрічі і знайомства. На цьому тижні ви зможете зустріти людину, яка стане і близьким другом і другою половинкою для вас.

Гороскоп на тиждень - Рак

Ракам на цьому тижні варто проявити розсудливість. Не поспішайте приймати важливі рішення і не дозволяйте іншим будь-яким чином впливати на ваше рішення. Терпимість по відношенню до слабкостей інших і дипломатія стають вашими ключами успіху. На цьому тижні ви можете зіткнутися з людьми недоброзичливими або не бажають слідувати вашим ідеям і сильним реакцій, не варто піддаватися на провокації. Так ризикуєте тільки нажити ворогів. На цьому тижні Ракам варто включити режим економії, щоб не залишатися на мілині.

Раки на цьому тижні отримають найбільше задоволення від сфери особистих відносин. Ваша кохана людина радує приємними сюрпризами і новинами, вам вдається знайти спільну мову і уникнути сварок і розбіжностей. Вільних знаків чекають цікаві знайомства, які можуть перерости в романтичну історію.

Гороскоп на тиждень - Лев

На цьому тижні Леви повинні більше уваги звернути на самоосвіту. Курси підвищення кваліфікації стануть цінним вкладенням, яке допоможе вам досягти нових професійних висот. Ви зможете знайти союзників і однодумців і впливових покровителів, які підтримають ваші ідеї. Ви дуже ефективно контролюєте управління і якість, свій робочий час, ви оптимізуєте, вводите нововведення, розвиваєтеся, ви не зупиняєтеся. Ви високо мотивовані, відчуваєте себе комфортно в своєму професійному світі і з задоволенням приступаєте до роботи. На цьому тижні ваш бюджет може бути трохи обмежений, тому варто стежити за витратами.

Левів чекає незабутній любовний тиждень. Ви зможете забути старі образи і розбіжності, і налагодити відносини з дорогою людиною. Розмова по душам допоможе обговорити назріваючі проблеми і зміцнити союз. На вихідних вирушайте в невелику поїздку.

Гороскоп на тиждень - Діва

На цьому тижні Дівам не варто ускладнювати ситуацію. Вирішуючи складні питання, дотримуйтеся чіткого плану і пам'ятайте, що простота допоможе швидше досягти бажаних результатів. У професійній діяльності вам потрібно буде пред'являти менше вимог і зосередитися на виконанні поточних справ. Ваші активність та ініціативність допоможуть досягти успіху. У фінансових питаннях варто діяти обережно і бути стриманими у витратах. Не виключено, що вас чекають непередбачені витрати і накопичення допоможуть вам пережити їх без сильних потрясінь.

Ви прагнете збалансувати своє професійне життя і особисте життя, проте на цьому тижні досягти гармонії буде вкрай складно. Ви будете розриватися між професійними обов'язками і рідними людьми, які вимагають вашої уваги. На вихідних присвятіть свій час сім'ї, залишивши роботу за порогом.

Гороскоп на тиждень - Терези

Цей тиждень буде вдалим для Терезів. Що б ви не задумали як в особистій, так і в професійній сфері має високі шанси втілитися в життя. Однак, це не означає що все просто прийде до вас в руки. Для того, щоб досягти бажаного потрібно вставати з дивана і проявляти активність. Ніхто нічого за вас не зробить. Несподівані грошові надходження дозволять зробити великі покупки. Можна випробувати щастя і в лотереї – грошова удача на вашому боці.

На цьому тижні Терези зможуть зустріти людину, яка змусить серце битися частіше. Не варто приймати поспішних рішень і давати порожніх обіцянок, потрібно придивитися до обранця краще, дайте собі час, щоб дізнатися про людину більше. Ви зможете помиритися зі своєю другою половинкою і налагодити відносини з родичами.

Гороскоп на тиждень - Скорпіон

На цьому тижні Скорпіонам варто більше прислухатися до підказок інтуїції і менше до порад оточуючих. Проявляйте обережність у спілкуванні, не варто довіряти важливу для вас інформацію малознайомим людям. Не виключені поїздки, які принесуть вам масу приємних вражень і корисних знайомств. Ваші професійні успіхи будуть залежати від того, як грамотно ви зможете вибудувати комунікацію з людьми. Фінансове становище порадує своєю стабільністю.

В особистому житті Скорпіонів настав час для приємних змін. Вільні представники знака можуть зустріти свою другу половинку. А ті, хто в парі, зважаться на більш серйозний крок, який зміцнить відносини і винесе їх на інший рівень.

Гороскоп на тиждень - Стрілець

Це відмінна можливість розкрити свій творчий потенціал і підтримувати виняткові відносини з близькими. Ці добрі наміри також можуть відбитися на вашому професійному житті. На якийсь час ваше життя знаходить влаштовує вас ритм, недомовлене трактується позитивно, а якась загальна доброзичливість може тільки зміцнити вашу впевненість в собі, яка ще недавно була підірвана.

Ключ до вашого успіху полягає тільки в одному: у вашому великому майстерності, насправді, ви дуже ефективно контролюєте управління і якість, свій робочий час, ви оптимізуєте, вводите нововведення, розвиваєтеся, ви не зупиняєтеся. Фінансова удача дозволяє вам робити все, що завгодно. Ви зможете побалувати себе і своїх близьких людей покупками для душі.

Ви відкриваєте свого партнера або поглиблюєте свої минулі зв'язки. Не соромтеся бути доступним, живіть своїми обмінами і повністю насолоджуйтеся силою любові, тому що нагорода буде відповідати вашим найсміливішим очікуванням.

Гороскоп на тиждень - Козеріг

Загальна атмосфера абсолютно не відповідає вашим нинішнім бажанням, тому вам доведеться пристосовуватися до обставин, що склалися. В іншому випадку ви ризикуєте розтратити свою енергію на безплідні і виснажливі кроки, тому що не зможете бути досить переконливими. Прийміть рішення і будьте терплячі. Соціальні обміни приносять вам більше розбіжностей, ніж реального задоволення, тому вам доведеться покладатися тільки на свою волю, щоб вибратися з цього скрутного становища. На цьому тижні стримайте витрати і відмовтеся від непотрібних покупок. Побережіть свої грошики.

У відносинах з близькою людиною варто проявити терпимість, проте не відмовляючись від своїх інтересів і цінностей. Можливо, напруга останніх днів допоможе розсіяти розмову по душам.

Гороскоп на тиждень - Водолій

У вас є можливість бути позитивно поміченим впливовими людьми, тому не соромтеся і продемонструйте свої сильні сторони. Переваги, ймовірно, будуть корисними для вашого професійного успіху. Ви сповнені рішучості та ентузіазму і прагнете все доводити до досконалості. Перед вами відкриваються можливості, які допоможуть змінити життя на краще. Ваше ділове чуття особливо гостре. Не виключено, укладення вигідної угоди. Це допоможе поліпшити ваше матеріальне становище.

На цьому тижні спілкування зі своєю другою половинкою принесе Водоліям тільки задоволення. Нічого не зможе затьмарити ідилії вашого союзу. Ви легко знаходите спільну мову і уникайте розбіжностей. Ви вислуховуєте секрети і розкриваєте свої почуття, зміцнюючи свій союз.

Гороскоп на тиждень - Риби

Ви вступаєте в новий період. Проведіть глибокий самоаналіз, якщо відчуваєте в цьому необхідність. Не бійтеся шукати відповіді; це може принести вам велику особисту вигоду і розраду конкретними ідеями. Ви ростете і торкаєтеся до своїх мрій і прагнень. Підготуйтеся до прекрасного тижня, ви не уникнете пасток, але ніщо не повинно вас зупиняти, крім раптового бажання споглядати радісне видовище вашого тріумфу.

Вільні представники водного знака можуть зустріти людину, яка може різко перевернути життя і змусить відчути сильні емоції. Ви насолоджуєтеся цим періодом любові і пристрасті.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко
Фото: Телеграм-канал «Садівник»
Поєднання мускарі та тюльпанів: квіти, що вдало створюють яскраву весняну композицію (ФОТО)
1 хв на прочитання7 годин тому
Сучасні низьковуглецеві технології в Україні
Для відновлення України потрібні сучасні низьковуглецеві технології - Мінекології
1 хв на прочитанняВчора
Пів України накриють морози
На завтра синоптики оголосили 2 рівень небезпечності: пів України накриють морози
1 хв на прочитанняВчора
Всеукраїнська акція Дуби Шевченка єднають Україну
На Черкащині розпочато всеукраїнську акцію «Дуби Шевченка єднають Україну»
1 хв на прочитанняВчора
З Сулинського заказника вилучено 1,5 кілометри сіток
1 хв на прочитанняВчора
Відбулася зустріч робочої групи GREEN Action Task Force: обоворено створення Платформи дій щодо Зеленого відновлення України
2 хв на прочитанняВчора
Китів та дельфінів у Тихому океані офіційно визнали «юридичними особами»: це сприятиме захисту морських ссавців
2 хв на прочитанняВчора
Рослини кам'янистого саду (ФОТО)
2 хв на прочитанняВчора