Догори
Дати відгук

Гороскоп на тиждень 23-29 жовтня: що очікувати знакам зодіака в кінці бурхливого місяця

Розповідаємо, що підготував Всесвіт для представників різних знаків зодіаку.

3 хв на прочитання20 Жовтня 2023, 18:00
Гороскоп на тиждень для всіх знаків зодіаку Гороскоп на тиждень для всіх знаків зодіаку
Поділитись:

Місячне затемнення в суботу, 28 жовтня, є, мабуть, найбільш значущою подією тижня, яка вплине практично на всіх представників зодіаку. Затемнення відбудеться одночасно з Повнею у знаку Тельця, який буде зосереджений на темах фінансів, матеріальних прив’язаностей та багатства.

Овен. Ваша активність буде не на найвищому рівні, проте це не завадить досягти успіху у справах. Постарайтеся не брати на себе чиїсь обов'язки, але виконайте те, що маєте, вчіться бути поступливими.

Тілець. Залишайтеся при своїй думці та використовуйте максимально свої можливості. Успіх супроводжує сміливим. При цьому будьте тактовнішими, зважайте на інтереси оточуючих. Приділіть близьким людям та друзям більше уваги.

Близнюки. Цього тижня доведеться ухвалити важливе рішення. Головне, правильно розставити пріоритети, адже питання стосується сфери ваших інтересів та стосунків. На самотніх представників знака чекає цікаве знайомство.

Рак. Новий тиждень принесе нові турботи. Самостійно або з чиєюсь допомогою ви впораєтеся з будь-якою ситуацією. Зараз зірки благоволять вам. Але не забувайте відпочивати та стежити за здоров'ям.

Лев. Час ділової та творчої активності, реалізації давно задуманих планів. Зберігайте оптимізм і життєрадісність, не засмучуйтесь, якщо щось не так швидко вирішується, як хотілося б. Тримайте під контролем свою фінансову ситуацію.

Діва. Щоб плідно працювати, треба і відпочивати як слід. Ділові питання намагайтеся вирішувати швидко, уникаючи довгих вагань та роздумів. У хвилини слабкості рідні зможуть вас підбадьорити та налаштувати на позитивне мислення.

Терези. Сприятливий період на вирішення професійних завдань. З'явиться більше прихильників, які підтримають будь-які починання. Не вплутуйте в конфлікти, не забувайте про домашні справи і проблеми, що накопичилися.

Скорпіон. Потрібно зазирнути в себе і подумати, що вам потрібно, що вас тішить і надихає. Настав час щось змінювати. Будьте відкриті для спілкування. Особисте життя виходить першому плані. Самотні представники знака можуть завести знайомство, яке призведе до серйозних відносин.

Стрілець. У вас не повинно бути сумнівів щодо того, що ви робите, довіряйте своїй інтуїції. Цього тижня добре впорядковувати все, в тому числі думки, а також будувати плани на подальше життя.

Козеріг. Цей тиждень пройде швидко, але не без перешкод та ухвалення важливих рішень. Не думайте про те, що не виходить - успіх не терпить поспіху. Більше часу будьте з сім'єю, обдаруйте близьких любов'ю та увагою.

Водолій. Зараз головне – втілюючи в життя найсміливіші мрії, не переоцінити свої сили та можливості. Ретельно аналізуйте ситуації, в яких опинитеся, щоб зрозуміти таємні мотиви оточуючих. У результаті вдасться впоратися з проблемами, що виникли.

Риби. Що було посіяно копіткою працею за минулі, не найпростіші періоди, принесе свої плоди. Сприятливий тиждень для творчості та новаторських ідей. В особистих відносинах все гармонійно та спокійно. Близькі переживають за вас, радіють вашим успіхам.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.