Догори
Дати відгук

Гороскоп на тиждень 21–27 серпня: Ракам - цікаве знайомство, Скорпіонам - розрив стосунків

Астрологи розповіли, що пророкують зірки всім знакам зодіаку.

5 хв на прочитання19 Серпня 2023, 18:03
Поділитись:

Гороскоп на тиждень розповість, що прогнозують зірки на цей тиждень для всіх знаків Зодіаку. Гороскоп допоможе вам бути готовими до викликів і можливостей, які чекають вас в найближчі дні. Звіряємося з зірками й будуємо план дій, який обов’язково зіграє нам на руку наступного тижня.

ОВЕН

 З’являється багато нових можливостей. Проблеми можуть виникнути через квапливiсть, неузгодженiсть дiй усерединi колективу, власних надмiрних амбiцiй. Розставляйте прiоритети i робiть усе по порядку. В особистому життi понедiлок може стати днем позитивних змiн, але в суботу несподiвано повернуться старi проблеми.

Сприятливi днi – 24, 27; несприятливий – 21.

 ТЕЛЕЦЬ

 Якщо вiдразу на початку тижня увiйдете у потрiбний ритм, то встигнете зробити багато. В середу несподiвано вiдкриються цiкавi перспективи. Вiд пропозицiй не вiдмовляйтеся, на досягнутому не зупиняйтеся. Романтичний i мрiйливий настрiй до вихiдних змiниться потребою в активнiшому i динамiчнiшому розвитку подiй.

Сприятливi днi – 25, 26; несприятливий – 22.

 БЛИЗНЮКИ

 На вас чекає багато рiзноманiтних подiй. Приготуйтеся швидко мiняти плани залежно вiд обставин. Зашкодити вашим успiхам може тiльки надмiрно емоцiйне вiдношення до того, що вiдбувається. Починайте дiяти рiшуче вже у понедiлок. Потiм у середу зробiть передих i займiться приємними справами або покупками. У вихiднi дотримуйтеся своїх бажань, але майте мiру.

Сприятливi днi – 23, 27; несприятливий – 25.

 РАК

 Цей тиждень сприятливий для поїздок i розширення особистих перспектив. Починати новi справи можна в середу. Звертайте цього дня увагу на нову iнформацiю, пропозицiї i несподiвано виникаючi iдеї. З п’ятницi фiнансова сторона справ може принести проблеми. В недiлю можлива зустрiч i знайомство з цiкавою людиною.

Сприятливi днi – 22, 25; несприятливих немає.

 ЛЕВ

 Енергiї зараз вам не позичати, i краще не вiдкладати реалiзацiю нових iдей на майбутнє. Рiшення матерiальних питань пройде сприятливiше в першiй половинi тижня. Особистi стосунки можна налагодити в середу. У вихiднi не поспiшайте що-небудь мiняти – це може бути серйознiше, нiж ви думаєте.

Сприятливi днi – 21, 24; несприятливий – 25.

 ДIВА

 Покличте на допомогу свою розсудливiсть, iнакше деякi змiни можуть серйозно порушити ваш душевний спокiй. Не переймайтеся через нестриманiсть начальства або нетерплячiсть близької людини. Вiдокремлюйте важливе вiд другорядного. Вiдкривається багато можливостей, але самотужки ви багато чого не доб’єтеся. Призвiть на допомогу свiй психологiзм та аналiтичнi здiбностi в середу – i зумiйте повернути актуальну ситуацiю в потрiбному напрямi. Сприятливий день – 21; несприятливий – 22.

 ТЕРЕЗИ

 Найважливiшi завдання спробуйте вирiшити у понедiлок. I в дiловому, i особистому життi є шанс досягти успiху i того, до чого прагнули. З вiвторка по четвер можна займатися реконструкцiями i перестановками в будинку, а в середу – робити потрiбнi придбання. У вихiднi буде корисно зайнятися змiною iмiджу, екiпiровки, почати освоювати новий комплекс фiзичних вправ.

Сприятливий день – 27; несприятливий – 22.

СКОРПIОН

 Можливi змiни з розряду тих, якi вiдчуваються як доленоснi. Якщо прийшов час попрощатися з людиною, яка стала вам чужою, – не утримуйте. Початок тижня сприятливий для початку нових партнерських програм або процесу навчання. В п’ятницю i суботу конфлiкт з партнером може призвести до розриву вiдносин. Сприятливi днi – 21, 26; несприятливий – 23.

 СТРIЛЕЦЬ

 Ви на порозi приємних змiн. Мрiйте, генеруйте iдеї, розширюйте коло корисних зв’язкiв – усе це може стати в пригодi. У понедiлок i вiвторок можна братися до реалiзацiї нових проєктiв. У середу можна вирiшувати питання придбання нерухомостi або реконструкцiї свого житлового простору. У вихiднi вiдпочиньте вiд всiх справ.

Сприятливий день – 25; несприятливих немає.

 КОЗЕРIГ

 З цього тижня знiмуться бiльшiсть обмежень, i ви нарештi зможете реалiзувати свої давнi намiри. В середу звернiть увагу на змiну навколишнього оточення, скористайтеся випадком вiдновити вiдносини або проведiть з близькою людиною вечiр у приємному мiсцi. У днi тижня, що залишилися, доведеться цiлком зануритися в роботу, але ви пiдете на це добровiльно.

Сприятливий день – 22; несприятливий – 26.

 ВОДОЛIЙ

 Перевантажень, нервових i фiзичних, уникнути не вдасться. Але якщо хочете задовольнити свої амбiцiї, то готуйтеся добре потрудитися. У коханнi не впустiть шанс на самому початку тижня – дайте зрозумiти коханiй людинi, що ви про неї пам’ятаєте i укладаєте плани на майбутнє. Зi всiма важливими питаннями розберiться до вихiдних, щоб потiм не вiдмовляти собi в задоволеннях.

Сприятливi днi – 21, 23; несприятливий – 24.

 РИБИ

 Якщо у вас є серйознi намiри, то не вiдкладайте їхнє втілення. Не вiдмовляйтеся i не упускайте шанс вирiшити кар’єрнi питання. Потiм така нагода трапиться не скоро. В особистих стосунках несподiванi i приємнi змiни можливi в середу. Недiлю корисно провести на свiжому повiтрi. Звертайте увагу на знаки подiй, сни, прикмети – можете одержати вiдповiдь на важливе питання.

Сприятливий день – 27; несприятливий – 25.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost