Догори
Дати відгук

Гороскоп на липень 2023 року: на 4 знаки зодіаку чекає штиль і релакс в середині літа

Ці 4 знаки зодіаку можуть "видихнути", бо їх Липень порадує затишшям.

3 хв на прочитання04 Липня 2023, 11:40
Поділитись:

Астролог Влад Росс склав гороскоп на липень 2023 і розповів, для яких знаків зодіаку другий місяць літа буде нейтральним - без серйозних потрясінь. Таких знаків всього чотири - Овен, Рак, Лев і Терези.

Гороскоп на липень 2023 Овен

На Овна чекає більш-менш рівний період в липні 2023 року.

"У цей час слід покладатися лише на себе, і тоді справи зрушаться з місця. Рідні та колеги в цьому місяці не будуть помічниками, але це не страшно, оскільки Овен прекрасно впорається з усім сам. Але ритм життя трохи сповільниться, оскільки Марс перейде в монотонний та впорядкований знак Діви", - розповів Росс в інтерв'ю Главреду.

За словами фахівця, місяць пройде на контрасті: перші десять днів липня Овен буде "горіти", на нього чекає успіх у справах, а друга половина місяця буде більш монотонною.

Сприятливі дні в липні-2023 для Овна: 21, 23, 25, 27, 30 числа.

Несприятливі дні: 2, 3, 5, 18 липня.

Овну в липні 2023-го важливо намагатися обходити гострі кути, не заводити неприємних розмов. В середині місяця деякі представники знака можуть розчаруватися в обранцеві, але їм не захочеться відкрито говорити про те, що їх хвилюватиме, і це марно. Варто дозволити коханій людині пояснити свої рішення і вчинки – після цього Овен напевно зрозуміє, що помилився в своїх судженнях і засмучувався марно. Через перехід Венери в ретроградний рух можливі сварки на рівному місці.

Кар'єра та фінанси. Всі колишні старання і заслуги Овна в сфері кар'єри і фінансів нарешті будуть відзначені керівництвом. У липні представники знака можуть вдало влаштуватися на нове місце роботи і знайти собі застосування в улюбленій сфері діяльності. У липні на Овна чекають відрядження, під час яких йому вдасться себе зарекомендувати як висококласного фахівця. Сприятливий період, щоб піти на курси підвищення кваліфікації. У липні Овну можна почати сімейний бізнес. Це продуктивний час для підприємців і всіх тих, чия робота пов'язана з творчістю.

В кінці місяця Овна потрібно постаратися сконцентруватися на вирішенні найважливішого завдання і не витрачати сили даремно. Якщо Овен не буде відволікатися на несуттєві дрібниці, то, найімовірніше, доб'ється чудових результатів.

Початок липня порадує Овна відносною стабільністю у фінансовій сфері. Можна починати власну справу за умови, що все буде продумано до дрібниць заздалегідь. До кінця місяця ситуація з фінансами стане дещо нестійкою. Потрібно заздалегідь прорахувати бюджет і намагатися не виходити за його рамки.

Здоров'я. Липень-2023 стане прекрасним місяцем для активних тренувань Овна і участі в спортивних заходах. Сприятливо записатися в секцію боксу або фітнесу. Краще не проводити час перед телевізором або комп'ютером, тому що це буде вкрай шкідливим для Овна. Потрібно намагатися більше рухатися-це позитивно позначиться на роботі серцево-судинної системи. Дуже корисними будуть сонячні ванни.

Лікарські препарати в цьому місяці потрібно використовувати в найостаннішу чергу. В кінці місяця не варто піднімати важких предметів, оскільки це загрожує появам болю в спині.

В останній тиждень місяця потрібно бути уважнішими до свого раціону харчування. Відвідувати потрібно лише перевірені кафе і ресторани і не їсти давно приготовлену їжу. Крім того, не варто харчуватися у відділі кулінарії торгових центрів – є ризик отруїтися.


Джерело - Главред

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Фото: Телеграм-канал «Садівник»
І ландшафтний дизайн, і користь для здоров’я: ніжна красуня цибуля-шніт та її переваги (ФОТО)
1 хв на прочитання6 годин тому
На Тернопільщині збудують біоетанольний завод
У Тернопільській області за два роки має запрацювати біоетанольний завод
1 хв на прочитанняВчора
Літаки на полі 309 групи ремонту й обслуговування авіакосмічної техніки ВПС США, яке часто називають «цвинтарем літаків», авіабаза Девіс-Монтен, штат Арізона. Фото: wikipedia.org
Уже майже століття існує цвинтар військових літаків, де зберігаються тисячі одиниць техніки: ось як він виглядає
3 хв на прочитанняВчора
Фото: «Здорові люди»
Пора звільнити морозилку: топ-7 простих рецептів випічки із замороженими ягодами
9 хв на прочитанняВчора
У Мінцифри розповіли, як залишитися на зв’язку під час відключень електроенергії
1 хв на прочитанняВчора
США підвищують мита на електромобілі й інші товари з Китаю
2 хв на прочитанняВчора
Викрито злочинну організацію, яка на махінаціях у вугільній сфері завдала державі шкоди на понад 2 млрд грн
3 хв на прочитанняВчора
Бездомні коти на Кубі вбили 145 дитинчат надзвичайно рідкісного крокодила
1 хв на прочитанняВчора