Догори
Дати відгук

Гороскоп для всіх знаків зодіаку з 2 по 8 серпня

Тиждень буде досить напруженим та важливим.

8 хв на прочитання01 Серпня 2021, 22:15
Фото: Народна правда Фото: Народна правда
Поділитись:

Початок серпня 2021 року буде досить напруженим: на державному рівні виникатимуть серйозні політичні суперечності і економічні складності.

На особистісних рівнях необхідна велика витримка і дисципліна, щоб уникнути неприємностей, особливо у взаєминах з начальством. 

Друга половина тижня сприятлива для самостійної діяльності, прояви індивідуальності і будь-яких починань в тому числі для нових відносин — особистих і ділових. Обставини цього періоду складаються непередбачувано, але сприяють незвичайному творчому натхненню. 8 серпня о 16:50 за київським часом настане Молодик у Леві, який всім допоможе розібратися в собі, визначитися в житті і знайти своє місце під сонцем.

Про це на своєму YouTube-каналі повідомила астрологиня Марина Скаді.

ОВЕН

Ви перебуваєте в центрі, на вас звертають увагу. Навколо вас утворюється сприятлива емоційна атмосфера, яка допоможе вам успішно вирішити багато питань. Підвищується працездатність, енергійність і бадьорість духу — ви здатні надихнути інших людей, підштовхнути їх до дій.

Але не виключені емоційні сплески, стан напруженості, стан неспокою і невпевненості у своїх почуттях і почуттях партнера. Не варто приймати важливі рішення щодо особистого життя і ліпше не звертати уваги на суперечності, які виникли, — сварки не вплинуть на тривалі, усталені відносини і незабаром забудуться.

ТЕЛЕЦЬ

Люди навколо вас допомагають знайти в житті найкращі боки. Це буде ідеальний період для дружнього спілкування, для кохання, шлюбу і сімейного життя, для всього прекрасного і естетичного, для соціальної активності. Гарний час для покупок дорогих речей, а також для залагодження суспільних і фінансових справ.

Шляхом особистої привабливості і фізичної чарівності, вам багато чого вдасться зробити протягом тижня. Ви можете розраховувати на матеріальну допомогу, на ідейну підтримку начальника, впливових осіб і покровителів, особливо серед представників протилежної статі. Не виключено залучення в службовий роман.

БЛИЗНЯТА

Завдяки підвищеній увазі до інших людей і розумінні їхніх інтересів, ви успішно укладаєте угоди і договори. Якщо є труднощі в особистому житті, використовуйте цей час для гармонізації ваших романтичних стосунків і сімейних зв'язків, займайтеся з дітьми. Хороший період для проведення офіційних зустрічей, розмов зі спонсорами, виступів, вирішення юридичних питань.

Сприятливий час для людей, пов'язаних з мистецтвом, зайнятих у сфері послуг та індустрії краси. Поліпшується ваше матеріальне становище, можливо, вам повернуть борг. Взагалі, минуле нагадує про себе, в полі зору з'являються люди, з якими пов'язані важливі події.

РАК

Ваш енергетичний потенціал і життєві сили значно зростають, однак не слід доводити себе до стресових ситуацій і звалювати на себе занадто велику відповідальність. Зверніть свою активність і підприємливість в мирне річище, уникайте конфліктів і претензій до партнера. Легше будуть долатися перешкоди, а загальний стан справ визначатиметься динамізмом.

У партнерстві і особистих стосунках відбуваються зміни — постарайтеся зайняти нейтральну позицію, щоб не шкодувати про висловлені претензії або дії. Фінансові справи будуть доведені до успішного завершення, якщо ви приймете допомогу інших людей, прислухаєтеся до їхніх рекомендацій.

ЛЕВ

Ви стаєте більш помітні, завдяки своїм висловлюванням, розумовим здібностям і оптимізму. Висока самооцінка і сила волі, спонукають вас до самовираження в найпозитивнішому ставленні, що добре сприймається оточенням. Спілкування і подорожі в цей період принесуть нові можливості, допоможуть в досягненні особистих цілей.

Зосередженість на своїх цінностях і самовираженні, сприяє досягненню значно вищих рівнів уяви та оригінальності. Отримана інформація, нові враження спонукають вас до творчості. Уміння словом підтримати іншу людину, надихнути на звершення, висуває вас на лідерські позиції.

ДІВА

Рішучість і задоволення своїх бажань, є головними рушійними силами безлічі ваших дій. Щедрість, життєрадісність, заряджає ваше оточення енергією, оптимізмом. У цей період вам можуть кинути виклик або навмисне спровокувати на відкриту конфронтацію, а також на ситуації, пов'язані з конкуренцією і ризиком.

Ви цілком здатні і готові впоратися з усім, що вам належить, але ваші вчинки можуть призвести до перевтоми, якщо ви будете звалювати на себе всю роботу, поки інші відпочивають. Потреба особистої участі у всіх справах, прагнення вирватися з нав'язаного кола обставин, сприяє зміцненню життєвої позиції.

ТЕРЕЗИ

Найскладніші та болісні питання вирішуються легко і радісно. Навколишні можуть вважати, що ви занадто відірвані від дійсності, тому що ваш оптимізм дивує їх. Але саме завдяки вірі в найкраще, у вас з'являється можливість домогтися прихильності начальства і можновладців, вирішити матеріальні питання за допомогою інших людей.

Спрямованість до заповітної мети, одержимість ідеєю, азарт, упевненість у правильності своїх дій, допомагають вам досягти прориву в якійсь області діяльності, заявити про себе як про фахівця. Рівновага і гармонія зберігаються лише в русі та активній життєвій позиції.

СКОРПІОН

У вас є всі шанси підвищити свій добробут і просунутися в професійній сфері. Активний пошук роботи, додаткових джерел доходу, ресурсів, обов'язково дасть позитивний результат. Вам супроводжує успіх у справах, гострота багатьох ситуацій знімається.

Можливість отримати особисту вигоду, придбати щось цінне, робить вас активнішими, ініціативним, видимим для всіх. Подумайте про свою репутацію, не робіть нічого того, що може бути сприйнято двозначно, уникайте матеріальних спокус, тіньових схем. Зараз важлива обережність у всьому — це дозволить повільно, але впевнено вирішити більшість актуальних для вас питань.

СТРІЛЕЦЬ

Гарний час для кардинальних перетворень — все, що починається протягом тижня, буде мати велике значення для вас у найближчі кілька місяців. Використовуйте кожну можливість, щоб продемонструвати свої таланти і здібності, відкрито говорите про свої плани — ваші ідеї отримають підтримку, якщо вони стосуються колективів, об'єднують людей.

Гарний час для реклами, запуску онлайн проєктів, навчання новим професіям і підвищення кваліфікації в сфері своєї діяльності. Якщо потрібно вирішити юридичні питання, знайти компромісне рішення — не відкладайте ці справи на потім. Застій і одноманітність згубні для вас, тому дійте сміливіше.

КОЗОРІГ

Більшість тривалих у часі справ, нарешті отримають свій розвиток, принесуть прибуток. Ви відчуєте допомогу і участь людей, з якими знайомі давно, будуть успішні будь-які проєкти, пов'язані з колегами і партнерами з минулого. Батьки, родичі, старші брати і сестри можуть потребувати вашої допомоги, поради, тому нагадайте про себе, проявіть турботу про них — ресурсу у вас вистачить на всіх.

Якщо були конфлікти, залишилися образи — прийшов час у всьому розібратися і усунути всі труднощі у взаєминах. Розбіжності з колегами і партнерами можливі, але це не вплине на ваш успіх у професійній сфері, в бізнесі.

ВОДОЛІЙ

Попри втому, необхідно використовувати кожен шанс і демонструвати свої навички в роботі, прагнення зробити кар'єру — в цьому випадку, ви зможете домогтися визнання і популярності. Вас може відвідати почуття самотності, навіть ймовірно, охолодження почуттів до партнера, труднощі в романтичній сфері, але це легко можна буде виправити в Повню 22 серпня у вашому знаку (другий повний місяць поспіль).

Якщо ви хочете внести свій внесок в життя суспільства, зайняти лідерські позиції — тиждень варто провести активно, займаючись роботою і справами. Ваші старання вже незабаром, принесуть хороший результат, ви зможете перейти на новий рівень свого особистісного розвитку.

РИБИ

Ситуація невизначеності негативно відбивається на вашому настрої, що може привести до непотрібних конфліктів на роботі і в сімейних стосунках. За можливості, відпочиньте, відчуйте їх і проаналізуйте те, що встигли зробити за попередні місяці.

Це тиждень підбивання підсумків, якщо правильно засвоїте уроки і зробите висновки, цей досвід допоможе вам найближчим часом зробити прорив в найактуальнішій для вас життєвій сфері. Не поспішайте, зараз не час прискорювати процеси, навпаки — спостерігайте, аналізуйте причинно-наслідковий зв'язок минулого, сьогодення і майбутнього — в цьому ви знайдете додаткові ресурси.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.