Гарячі бутерброди з яйцем і шпинатом готуються просто і швидко, але для їх приготування потрібно кілька «нещоденних» продуктів і бутербродниця.
Інгредієнти:
яйця — 2 шт.;
шпинат — 1 пучок;
авокадо — 1/2 шт.;
бринза — за смаком;
хліб темний бездріжджовий — 4 скибочки;
сіль за смаком;
перець — за смаком;
олія — 1 столова ложка.
Приготування.
Шпинат промити під проточною водою й обсушити.
Шпинат нарізати великими шматками.
Яйця розбити в миску, додати сіль і перець.
У яєчну суміш викласти шпинат і ретельно перемішати та збити.
Авокадо розрізати на четвертинки та зняти у четвертинок шкірки.
Очищені четвертинки авокадо нарізати тонко.
Яєчну суміш зі шпинатом вилити на розігріту сковороду з олією й обсмажити за принципом рваного омлету.
Хліб нарізати тонкими пластинами.
На скибочку хліба викласти омлет, авокадо, шматочки бринзи.
Накрити другою скибочкою хліба й обсмажувати в бутербродниці.
Так само вчинити з іншими скибочками хліба й омлетом.
Готові бутерброди розрізати за смаком і викласти у форму для подачі на стіл.
Також ми писали про гарячі бутерброди з м'ясним фаршем, сиром і помідорами — готуються в духовці.