Гарячі бутерброди з яйцем і шпинатом — проста, смачна й незвична страва

1 хв на прочитання24 Грудня 2022, 07:46

Готуються вони кілька хвилин.

Гарячі бутерброди з яйцем і шпинатом готуються просто і швидко, але для їх приготування потрібно кілька «нещоденних» продуктів і бутербродниця.

Інгредієнти:

яйця — 2 шт.;

шпинат — 1 пучок;

авокадо — 1/2 шт.;

бринза — за смаком;

хліб темний бездріжджовий — 4 скибочки;

сіль за смаком;

перець — за смаком;

олія — 1 столова ложка.

Приготування.

Шпинат промити під проточною водою й обсушити.

Шпинат нарізати великими шматками.

Яйця розбити в миску, додати сіль і перець.

У яєчну суміш викласти шпинат і ретельно перемішати та збити.

Авокадо розрізати на четвертинки та зняти у четвертинок шкірки.

Очищені четвертинки авокадо нарізати тонко.

Яєчну суміш зі шпинатом вилити на розігріту сковороду з олією й обсмажити за принципом рваного омлету.

Хліб нарізати тонкими пластинами.

На скибочку хліба викласти омлет, авокадо, шматочки бринзи.

Накрити другою скибочкою хліба й обсмажувати в бутербродниці.

Так само вчинити з іншими скибочками хліба й омлетом.

Готові бутерброди розрізати за смаком і викласти у форму для подачі на стіл.

Також ми писали про гарячі бутерброди з м'ясним фаршем, сиром і помідорами — готуються в духовці.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: