Гарнір з моркви за французьким рецептом – здивуєте своїх гостей

1 хв на прочитання05 Жовтня 2023, 22:30

Перед подачею посипати петрушкою.

До Посту чи до святкового столу варто приготувати смачну страву із моркви. У такій страві набір ароматних трав збагатить смак гарніру.

Інгредієнти

морква сира

500 г.

Цибуля

1 шт.

бульон овочевий

100 мл

олія

3 ст.ложки

петрушка свіжа

пучок

сіль

за смаком

трави прованські

1 ч.ложка

 

Розраховано на 6 порцій

Моркву помити, почистити. Нарізати на шматочки.

Форму нарізки вибирайте за власним смаком.

Влити бульон у каструлю, додати спеції, сіль, цибулю. Довести до кипіння.

Додкласти нарізану моркву, варити 5 хв. з моменту закіпання. Виикласти моркву у жаростійку форму для запікання. Полити бульоном, досить дві стол. ложки. Скропити олією.

Запекти у духовці 15 хв. при температурі 180 градусів.

Перед подачею посипати петрушкою. Смачного!

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: