Цього разу пропонуємо вам приготувати ароматний і дуже смачний пиріг з гарбуза. Рецепт простий, тісто готується швидко, а начинка ще швидше. Щоб пиріг вийшов шалено смачним, важливо правильно вибрати гарбуз. Краще брати подовжений, з заокругленим кінцем. Це мускатний сорт, він найсолодший, тому ідеально підходить для випічки. Беріть гарбуз середнього або маленького розміру. У великих плодів, які переросли, м'якуш більш суха, часто водяниста і може навіть гірчити.
Інгрідієнти:
Приготування:
Печений гарбуз подрібнити блендером і з'єднати з борошном, подрібненими горіхами, маслом (маргарином), содою, лимонною кислотою, прянощами і цукром. ⅔ тіста розкачати в пласт, викласти його на змащене деко і викласти начинку з будь-якого фруктового повидла. З решти третини тіста необхідно скачати тонкі джгутики і розкласти їх у вигляді сітки поверх повидла. Щоб тісто не липло до рук, їх можна рясно змащувати соняшниковою олією. Випікати пиріг слід при температурі 200-220 С.