Простий рецепт овочевого супу пюре може внести різноманітність в меню харчування. Коли приходить сезон, можна використовувати свіжі овочі.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
Овочі промиваємо і ріжемо довільними шматочками.
У воду кладемо кабачки і варимо 10 хвилин разом з лавровим листом.
Цибулю з морквою пасируємо на олії.
Додаємо солодкий перець, перемішуємо і тушкуємо під кришкою.
Посипаємо спеціями і тушкуємо ще кілька хвилин.
Викладаємо овочі до кабачків, солимо суп і доводимо до кипіння, вимикаємо плиту.
Перебиваємо масу занурювальним блендером в пюре, додаємо нарізану зелень і подаємо на стіл.
За смаком вливайте вершки або просто разом з супом подайте сметану.
Якщо зварити суп на м’ясному бульйоні, вийде ще смачніше.