Догори
Дати відгук

Фарширований аґрус і варення з ківі та кульбаб: крафтові солодощі виготовляють в Тернополі

Серед цікавих продуктів – горіхи, інжир та цитрини залиті медом, варення з троянди з пелюстками.

1 хв на прочитання09 Жовтня 2021, 18:00
Поділитись:

Усе почалося в 2017 році, коли політик, колишня помічниця народного депутата, перебувала у відпустці з догляду за дитиною, Ольга Навроцька вирішила заснувати власну справу. Тоді вона згадала, що перебуваючи у відпустці в одній з європейських країн спробувала варення з ківі. Тоді Ользі не сподобався його смак, тому вона вирішила зробити смаколик за власним рецептом. Саме тому першим крафтовим продуктом від  жінки було саме варення з ківі, яке містить також цукати та коньяк.

Усі рецепти варення та інших смаколиків від Ольги Навроцької, засновниці крафтового виробництва з Тернополя, унікальні. Ще один секрет успіху – привабливий вигляд продукції, пише SEEDS.

Спочатку чоловік Ольги, Роман, не підтримував її, оскільки вважав, що варення та джеми не будуть мати попиту на українському ринку. Зараз же подружжя виготовляє крафт разом, розширює бізнес, планує найняти працівників та облаштувати новий цех. Продають мармуляду та десерти переважно через соціальні мережі.

Серед цікавих продуктів від Навроцьких – горіхи, інжир та цитрини залиті медом, варення з троянди з пелюстками, фарширований горіхами аґрус, варення з кульбаб та ін. Попри те, що всі рецепти Ольги Навроцької унікальні, вона не робить їх секретними і ділиться алгоритмами приготування смаколиків.

До слова, найбільший органічний кизиловий сад, який зростає у Запорізькій області, увійде до Національного Реєстру Рекордів. 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.