- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Фаршировані білі гриби: що може бути смачніше
Гриби використовуються у кулінарії по всьому світу і можуть бути використані для приготування різноманітних страв, включаючи супи, соуси, смаження та запіканки.
Приготування:
500 г білих грибів, 5 ст. л. тертого сиру, 3 помідори, пучок петрушки, 2 ст. л. олії, 2 ст. л. вершкового масла, чорний мелений перець – за смаком, цибулина, 2 зубчики часнику, пачка сухарів для панірування.
Прополоскати проточною водою гриби, обчистити їх. Відділити шапочки від ніжок, подрібнити останні. Цибулину потрібнити.
Розігріти сковорідку з олією. Висипати туди нарізану цибулину й ніжки від грибів, потім видавити часниковий сік і висипати 2 ст. л. сухариків для панірування. Сіль із перцем додати за смаком.
Окремо обсмажити на вершковому маслі шапочки грибів. Невеликими шматочками нарізати помідори. Кілька хвилин їх обсмажити.
Підготувати форму, заздалегіть змащену вершковим маслом. На її дно викласти помідори.
Начинити шапочки грибів цибулевою сумішшю. Викласти їй у форму на помідори. Посипати сиром. Помістити в духовку, заздалегіть розігріту до 180 С, на 10-12 хв.
Більше новин читайте на GreenPost.