Дуже смачна зелена «Смарагдова» аджика

1 хв на прочитання17 Листопада 2022, 22:17

Закручуємо кришками і ставимо на зберігання в холодильник

Таку аджику я готую з зеленого перцю – виходить дуже гарний і оригінальний соус, який відмінно підходить до різних страв.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

Аджика «Смарагдова»: процес приготування

Перець ріжемо шматочками і подрібнюємо за допомогою м’ясорубки або блендера.

Гострий перець також ріжемо шматками, часник очищаємо. Подрібнюємо їх також за допомогою блендера.

Змішуємо всі овочі, додаємо сіль і цукор, оцет, перемішуємо. Залишаємо на столі на 25 хвилин, періодично помішуючи.

Розкладаємо соус в чисті і сухі баночки. Закручуємо кришками і ставимо на зберігання в холодильник.

Можна поставити баночки і в холодний погріб, в холоді соус буде довго зберігатися.

Така аджика виходить з багатим вмістом вітамінів – ми масу не варимо і всі корисні речовини залишаються.

Підходить соус до м’ясних і рибних страв, він дуже ароматний і смачний.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: