До сніданку: прості домашні солодощі-сирки у шоколаді

1 хв на прочитання13 Березня 2023, 06:32

Готові батончики треба викласти на пергамент

На приготування цього десерту піде приблизно година

Лопаткою слід змішати усі інгредієнти до однорідності та сформувати невеликі батончики. Робити це можна у рукавичках, щоб сирна маса не прилипала до рук. Готові батончики треба викласти на пергамент та відправити в морозилку приблизно на годину.

Водночас для глазурі необхідно розтопити шоколад, додати до нього олію та горіхи.

Після того, як сирки застигнуть, їх слід наштрикнути на шпажку, вмочити у глазур та почекати кілька хвилин, поки вона застигне. Тепер сирок можна куштувати.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: