Догори
Дати відгук

Дніпропетровські Мальдіви перетворили на смітник (відео, фото)

Люди обурені діями відпочивальників та бездіяльністю місцевої влади

1 хв на прочитання17 Серпня 2020, 10:58
Поділитись:

На Дніпропетровщині є унікальне місце відпочинку, створене самою природою. Це Вільногірські Мальдіви з надзвичано блакитною водою та білим піском під Дніпром. Але місцеві жителі обурені на що перетворили унікальне місце відпочивальники. Про це розповідає у соцмережі місцева жителька Юлія Криворучко.

Фото 056.ua

«Не була на місцевих Каракумах зі шкільних часів. Сьогодні вирішила розвідати місцину. Адже в мережі настільки «розпіарили» дану пам'ятку «Вільногірськи Мальдіви», що сюди зараз натовпами валять туристи з усієї України. Стоять маршрутки з Кривого Рогу, Дніпра, купа машин з запорізькими, полтавськими й т. п. номерами. Пейзажі звичайно чудові, водичка чиста, але ось відходи життєдіяльності людства відразу неприємно впало в око та зіпсували всю картинку», - написала Юлія Коваленко.

За словами жінки, вона не знає до якої територіальної громади належить ця територія, але з цим реально треба щось робити, інакше, скоро околиці перетворяться на велетенський смітник! І якби місцеві волонтери не старалися, толку все одно не буде.

 

Тим часом, у Дніпрі відпочивальники підпалили ліс (відео, фото).

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Еко