Дієтичні млинці на сніданок: смачний рецепт від лікаря
Для його приготування знадобиться блендер та сковорідка з антипригарним покриттям.
Млинці вважаються не найкращим варіантом для сніданку — тісто, та ще й смажене, натщесерце… Але якщо приготувати їх правильно, вони вийдуть навіть дієтичними. Лікар Марія Вороненко розповідає, як це зробити.
Інгредієнти:
яйця — 2 шт.;
м'який сир кисломочний 5 % — 100 г;
вівсянка перемелена або цільнозернове борошно — 2 ст.;
мед — 2 ч.л.;
молоко — 100 мл.
Приготування.
Яйця збити, змішати всі інгредієнти за допомогою блендера.
Посмажити млинці на сковорідці з антипригарним покриттям, змастивши краплиною олії.
Подавати з кисломолочним сиром та ягодами.
Також ми розповідали про мед і корицю на сніданок: радять лікарі.