Догори
Дати відгук

Дієтолог назвала сорт ковбаси, який шкодить здоров’ю

Може спричинити онкологічні захворювання

1 хв на прочитання11 Вересня 2022, 23:49
Поділитись:

Лікар-дієтолог, кандидат медичних наук Дар'я Русакова попередила, що будь-які ковбасні вироби завдають шкоди організму.

Проте найнебезпечнішою лікарка назвала копчену ковбасу. «При копченні, такій особливій термічній обробці, ковбаса набуває ще й канцерогенних ефектів, що може спричинити онкологічні захворювання», — попередила фахівець.

Так, дієтолог порекомендувала їсти ковбасу дуже невеликим порціями, не частіше ніж один раз на тиждень.

Як відомо: Дітей до 3 років заборонено годувати ковбасою, а копченою і поготів

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.