Дієтолог назвала сорт ковбаси, який шкодить здоров’ю
Може спричинити онкологічні захворювання
Лікар-дієтолог, кандидат медичних наук Дар'я Русакова попередила, що будь-які ковбасні вироби завдають шкоди організму.
Проте найнебезпечнішою лікарка назвала копчену ковбасу. «При копченні, такій особливій термічній обробці, ковбаса набуває ще й канцерогенних ефектів, що може спричинити онкологічні захворювання», — попередила фахівець.
Так, дієтолог порекомендувала їсти ковбасу дуже невеликим порціями, не частіше ніж один раз на тиждень.
Як відомо: Дітей до 3 років заборонено годувати ковбасою, а копченою і поготів
Актуально
Більше з розділу Здоров'я
Хвороба, що поширюється світом: сьогодні Всесвітній день боротьби проти малярії
Унікальне ДНК людини відповідає за таланти, допомагає ловити злочинців, визначає хвороби до народження
6 причин пити оливкову олію вранці: наслідки вас приємно здивують
Подбайте про онлайн-безпеку: поради від кіберполіції
Що відбувається з вашим тілом, коли ви їсте огірки щодня
Провідний спінальний хірург зі США лікуватиме дітей зі складними патологіями хребта
6 продуктів, які уповільнять старіння після 40 років
Стало відомо, скільки коштів НЗСУ виплатила медзакладам із початку весни
Більше з GreenPost
Україну накрили «піщані» дощі: чи несуть вони загрозу
Просто та смачно: перевірений рецепт відмінних дерунів
25 квітня - Всесвітній день пінгвінів
Суд повернув громаді Києва земельну ділянку біля Біличанського лісу, на якій розташована траса Київ-Ірпінь
Корисні поради , щоб кактуси на підвіконні рясно зацвіли
Рутарій — перетворення відходів на мистецтво природи (ФОТО)
Соковита курочка з хрумкою картоплею в духовці — простий і доступний рецепт святкової страви
Ганс Геневейн Роуз (Hans Gonewein Rose) — троянда-свято (ВІДЕО)