Догори
Дати відгук

Дієтолог назвала сорт ковбаси, який шкодить здоров’ю

Може спричинити онкологічні захворювання

1 хв на прочитання11 Вересня 2022, 23:49
Поділитись:

Лікар-дієтолог, кандидат медичних наук Дар'я Русакова попередила, що будь-які ковбасні вироби завдають шкоди організму.

Проте найнебезпечнішою лікарка назвала копчену ковбасу. «При копченні, такій особливій термічній обробці, ковбаса набуває ще й канцерогенних ефектів, що може спричинити онкологічні захворювання», — попередила фахівець.

Так, дієтолог порекомендувала їсти ковбасу дуже невеликим порціями, не частіше ніж один раз на тиждень.

Як відомо: Дітей до 3 років заборонено годувати ковбасою, а копченою і поготів

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я
День спеціальної освіти 2025 — підтримка, інклюзія, рівні можливості
День спеціальної освіти: увага, підтримка і рівні шанси для кожної дитини
2 хв на прочитання6 годин тому
Всесвітній день боротьби зі СНІДом: rлючові виклики для України
Всесвітній день боротьби зі СНІДом: rлючові виклики для України
3 хв на прочитанняВчора
Фото: ілюстративне
Трагедія на Сумщині: батьки до смерті заморили голодом двомісячне немовля
1 хв на прочитанняВчора
Зображення згенероване ШІ
Всесвітній день боротьби зі СНІДом: статистика та проблематика
2 хв на прочитанняВчора
«Хочеш позбутися клієнта — візьми прострочений гель-лак»: секрети професійного манікюру та лайфхаки для краси нігтів
12 хв на прочитанняВчора
Eurodental: виготовлення та встановлення зубних коронок під ключ 
3 хв на прочитання30 Листопада 2025
Уряд анонсував підвищення окладів соцпрацівників, медиків і педагогів у сфері соцпослуг
1 хв на прочитання30 Листопада 2025
Міжнародний день сексу: статистика та соціальна проблематика
2 хв на прочитання30 Листопада 2025
Більше з GreenPost