Дієтолог назвала сорт ковбаси, який шкодить здоров’ю
Може спричинити онкологічні захворювання
Лікар-дієтолог, кандидат медичних наук Дар'я Русакова попередила, що будь-які ковбасні вироби завдають шкоди організму.
Проте найнебезпечнішою лікарка назвала копчену ковбасу. «При копченні, такій особливій термічній обробці, ковбаса набуває ще й канцерогенних ефектів, що може спричинити онкологічні захворювання», — попередила фахівець.
Так, дієтолог порекомендувала їсти ковбасу дуже невеликим порціями, не частіше ніж один раз на тиждень.
Як відомо: Дітей до 3 років заборонено годувати ковбасою, а копченою і поготів
Актуально
Більше з розділу Здоров'я
Чому чоловіки залюбки дивляться порно, але засуджують порноакторок? Ось що розповідає експертка
Чому іноді ми почуваємося комфортніше в темряві, ніж при світлі? Науковці готові відповісти
Зміни у маршрутах "швидкої": Ляшко розповів про нові рішення
Ліквідація МСЕК та статус інвалідності: чи доведеться його підтверджувати?
Відчуття падіння при засинанні — це нормально? Науковці пояснюють це дивне явище та наскільки воно небезпечне
Міняють автомат Калашникова на хірургічні інструменти: медицина в Судані — країні, де все ще гірше, ніж у нас
Фінляндія всьоме поспіль стала найщасливішою країною у світі: ось що робить фінів такими щасливими
Кабмін на засіданні ухвалив низку рішень у сфері спорту та захисту довкілля
Більше з GreenPost
Ароматний мандарин: хто його нам постачає та що буде з цінами на свята
Запорізька АЕС: подачу живлення на станцію відновлено
Піца з тонким тістом — покроковий рецепт
Шоколад в Україні кардинально дорожчає: чи зміниться ситуація і коли?
Польські фермери на кордоні з Україною відновили блокаду
Україна та Італія посилять співпрацю для водозабезпечення кількох регіонів
Акварель — це про легкість, природність і красу: сьогодні Міжнародний день акварелі
Укренерго: з 23 листопада відключень світла буде менше