Догори
Дати відгук

Дієтолог назвала основних ворогів молодості шкіри

Здорове хаочування сприяє більш тривалій молодості шкіри.

2 хв на прочитання16 Серпня 2021, 06:48
Фото:
Wobs.ua Фото: Wobs.ua
Поділитись:

Кожна людина хоча б раз у житті стикалася з акне, висипаннями, лущення, сухістю і іншими проблемами шкіри. Експерти розповіли, які продукти заважають на шляху до свіжої і молодий шкірі. Про це передає newsyou.info.

Цукор

Цукор позбавляє шкіру її натурального зволожувача - гіалуронової кислоти, а також провокує появу на поверхні шкіри стафілококової інфекції. Крім того, надмірне споживання цього продукту викликає залежність, і як наслідок - зайва вага.

Фастфуд

Практично у всіх продуктах фастфуда міститься велика кількість транс-жирів і солі, яка викликає затримку рідини в організмі, а це веде за собою набряки, підвищення тиску і т.д. По-друге, ви не можете бути впевнені в якості та свіжості цих продуктів на всі 100% і заробити проблеми з травленням або навіть отруєння.

Кава

Природно, одна-дві чашечки кави в день не заподіють шкоди, але якщо надмірно зловживати цим напоєм, в організмі підвищується рівень гормону стресу - кортизолу. Також кава має сечогінний ефект, що веде до зневоднення і, як наслідок, до втрати пружності та еластичності шкіри, а також до її старіння.

Алкоголь

Вживання алкоголю у великих кількостях також веде до зневоднення організму, що позначиться на вашій шкірі передчасними зморшками, висипаннями і лущення.

Молочна продукція

Молочна продукція корисна для дітей, а ось у дорослих часто молочні продукти не тільки не засвоюються, а й провокують проблеми з шлунково-кишковим трактом і висипання на шкірі.

Смажена їжа

При високих температурах масло, на якому ми смажимо, окислюється і виділяє токсичні речовини, отруйні наш організм. Жири уповільнюють кровообіг, що може привести до забивання пор і вугрів.

Нагадаємо як вибрати літній крем для обличчя.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost