Догори
Дати відгук

Дівчина не помітила що вагітна, і ледь не померла

Дівчина нічого не помічала і продовжувала ходити на спортивні тренування, на яких вона, як ні в чому не бувало, крутила колесо і робила зворотне сальто.

2 хв на прочитання29 Грудня 2020, 09:56
Поділитись:

Мешканка американського міста Клівленд, штат Огайо, дізналася про вагітність за кілька хвилин до пологів і могла померти, якби не звернулася до лікарні, пише видання The Sun.

Еллі Опфер, якій тоді було 22 роки, стверджує, що ніщо не вказувало на вагітність.

«Так, місячні були нерегулярні, але у мене завжди так, — каже вона. — Я абсолютно не додала у вазі, не втомлювалася, не відчувала якихось дивних рухів. Живіт був плаский».

Дівчина нічого не помічала та продовжувала ходити на чирлідерскі тренування, на яких вона крутила колесо та робила зворотне сальто.

Після повернення з одного з тренувань у Еллі посилився біль, який вона пов'язувала з місячними. Мати дала їй грілку та знеболюване, але вони не допомогли. Біль не зник і на наступний день, понад те, тоді у дівчини пропав апетит. Через 40 годин її вмовили зробити тест на вагітність, але він показав негативний результат. Незважаючи на це, вона вирішила сходити до лікаря.

У лікарні у неї запідозрили ниркові камені і відправили на УЗД.

«По виразу обличчя фахівця з УЗД було ясно, що зі мною щось серйозно не так», — згадує Еллі. Фахівець повідомив їй, що вона вагітна, і в неї починаються пологи.

«Мені сказали, що у мене сильна прееклампсія, — каже дівчина. — Що у мене такий високий тиск, що я на грані інсульту. І якби я приїхала в лікарню на декілька хвилин пізніше, то могла б померти».

Через 30 хвилин у неї народився син. Дитина важила 3,4 кілограма і була здорова. За словами Опфер, це був перший хлопчик, що народився в її родині за 43 роки.

Нагадаємо, раніше росіянину Салавату Асхатову в медичній карті записали, що він вагітний і відправили на прийом до гінеколога.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.