Догори
Дати відгук

Дешевий натуральний рецепт для очищення печінки

З його допомогою ви досягнете оздоровчого ефекту.

1 хв на прочитання13 Вересня 2023, 13:00
Поділитись:

При найменшому болі в тілі ми вдаємося до допомоги лікаря. Часто нам виписують антибіотики, і наше лікування супроводжується неприємними відчуттями. Нас може нудити по закінченні прийому їжі, також ми можемо відчувати постійну гірчинку в ротовій порожнині, і важкість у лівому боці. Всі ці симптоми символізують захворювання печінки.

Багато хто з нас задаються питанням, чи можна лікуватися з допомогою нетрадиційної медицини і наскільки це ефективно. І на це запитання у нас є відповідь. По-перше, варто спробувати народні методи лікування, гірше від них не буде.

Але якщо ви маєте сумніви, тоді проконсультуйтеся з цього приводу у свого лікаря. По-друге, пропонуємо вам скористатися рецептом зцілювального коктейлю з овочів і фруктів. З його допомогою ви досягнете оздоровчого ефекту, додасте силу всьому організму, а також зможете його очистити.

Для його приготування вам знадобляться:

  • Морква – близько трьох штук;
  • Зелені стиглі яблучка невеликого розміру – дві штуки;
  • Один буряк;
  • Лимон почищений – пів штуки;
  • Імбирний корінь – одна скибочка;
  • Зелень – найчастіше використовують салат або шпинат – кілька листочків;

Ретельно почистіть, а потім вимийте всі продукти під проточною водою. Подрібніть за допомогою блендера або м’ясорубки. Розбавте водою (200 г) концентровану суміш, яка вийшла.

Вживати коктейль краще холодним. Зберігайте його в холодному місці або холодильнику. Цей коктейль необхідно вживати щодня до тих пір, поки не поліпшиться стан здоров’я.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.