Догори
Дати відгук

Дешевий напій для зміцнення імунної системи

Зміцнювати імунітет можна не тільки пігулками.

1 хв на прочитання17 Грудня 2023, 06:50
Напій від простудних захворювань який захищає від атак вірусів Напій від простудних захворювань який захищає від атак вірусів
Поділитись:

Ослаблений імунітет означає, що імунна система ослаблена або не може функціонувати належним чином. Це не звичайна проблема, але ваша імунна система часто виявляється під загрозою, якщо у вас хронічне захворювання, таке як хвороба серця, хвороба легень, ВІЛ, рак, вовчак і так далі.

Навіть якщо у вас немає хвороб, ваша імунна система, ймовірно, потребує посилення. Ваша імунна система захищає ваше тіло від зовнішніх загарбників, таких як бактерії, віруси, грибки і токсини, по суті захищаючи ваше тіло від інфекцій.

Імунна система функціонує на своєму піку, коли ви дбаєте про неї якнайкраще, точно так же, як і інші системи організму, такі як травна система або дихальна система.

За даними Національної служби охорони здоров'я, наступні поради допоможуть підтримувати вашу імунну систему у відмінній формі:

1. Не паліть.

2. Дієта з високим вмістом фруктів і овочів (збалансована дієта).

3. Обмежте споживання жирів і цукру.

4. Регулярно займайтеся спортом.

5. Підтримання здорового ваги

6. Якщо ви вживаєте алкоголь, пийте тільки в помірних кількостях.

Дешевий зігріваючий напій для зміцнення імунної системи

Хоча жоден продукт або напій, для якого створено ваш раціон, не вплине на вашу імунну систему, вважається, що зелений чай сприяє підвищенню імунітету.

Зелений чай містить вітаміни групи B, фолієву кислоту, марганець, калій, магній, кофеїн та інші антиоксиданти, які можуть зміцнити вашу імунну систему.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я