Догори
Дати відгук

Лікарі порадили ТОП-5 способів прибрати подвійне підборіддя

Усі вони дуже прості і їх можна робити вдома щодня

2 хв на прочитання11 Грудня 2020, 21:59
Поділитись:

Коли ми думаємо про способи позбавлення від подвійного підборіддя, то згадуємо дієту та вправи. Але дерматологи розповідають, що існує кілька інших, не зовсім звичайних, але перевірених методів. Повідомляє The Health Site.

Жуйка. При жуванні час від часу напружуйте лицьові м'язи, щоб підтримувати їх в тонусі та підтягувати шкіру навколо щелеп. Жувальна гумка без цукру може стати добрим тренуванням для лицьових м'язів. Крім того, вона дозволяє контролювати апетит і тим самим сприяє зниженню ваги.

Ефірні олії. Регулярно масажуйте підборіддя ефірними оліями, щоб поліпшити кровообіг і позбутися зайвого жиру. Можна використовувати олію з вітаміном Е, оливкову, мигдальну, кокосову або із зародків пшениці. Масажуйте область знизу-вгору протягом 5-10 хвилин два-три рази на день. Олії також допомагають живити, підтягувати шкіру та підвищувати її еластичність.

Правильна постава. Тримайте спину прямо, а голову якомога вище, коли стоїте, ходите або сидите. Іноді можна підняти підборіддя ще трохи вище звичайного.

Качині губи. Надуті вуста на селфі вже стали викликати роздратування в людей. Але ця практика не що інше, як тренування для лицьових м'язів і допомагає позбутися від жиру в області підборіддя.

Більше води. Різке збільшення ваги або ожиріння можуть викликати зайве підборіддя. Вода перед прийомом їжі допоможе худнути. Вона видаляє надлишки жиру з організму. Але просте пиття води навряд чи призведе до значної втрати ваги. Обмеження калорій і вправи — найкращий спосіб не гладшати.

Нагадаємо, медики назвали ТОП-5 джерел хвороб бронхів та легень, які є в кожному будинку.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.