Дефіцит яких продуктів призводить до головного болю

1 хв на прочитання19 Квітня 2022, 00:39

Нестача деяких елементів в організмі в 4 рази частіше викликає головний біль.

Харчування безпосередньо пов'язане із виникненням нападів мігрені. Доведено, що нестача деяких елементів в організмі в 4 рази частіше викликає головний біль. Про продукти, які містять ці елементи, розповідає Сестринська служба Мейрім.

Фолієва кислота та вітамін В12. Фолієва кислота у великих кількостях міститься у броколі, шпинаті, спаржі, гарбузі, моркві, буряках, авокадо. Вітамін В12 у великій кількості міститься у яйцях курки.

Мідь і залізо. Щоб поповнити запаси заліза, не варто забувати про морську капусту, кунжут, насіння, зелень, листя салату, печінку.

Вітамін В6. Щоб поповнити його нестачу та зберегти здоров'я серця, судин, нервів та мозку, включіть у раціон злакові, свіжі овочі, печінку, квасолю.

Вітамін D. Як відомо, вітамін D природним шляхом виробляється у тілі під впливом сонячних променів. А в зимовий час його можна отримати з їжі, а саме з бобів, морепродуктів, яєць та молочних продуктів.

Також ми розповідали про простий спосіб лікування головного болю.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: