Догори
Дати відгук

Події в сфері медицини: де знайти актуальні події для медичних працівників

В Україні централізовані ресурси медичного спрямування лише розвиваються.

3 хв на прочитання03 Серпня 2021, 19:08
Фото:
LexInform Фото: LexInform
Поділитись:

У сфері медицини часом відбуваються важливі події, які водночас можуть стати джерелом нового досвіду або інформації і разом з тим – дати лікарям та медичним працівникам обмінятися досвідом, поспілкуватися у неформальній обстановці, знайти нові контакти.

З кожним роком таких подій (різноманітних форумів, консиліумів, зборів тощо) стає все більше, але досі актуальним є питання про те, де саме дізнаватися про ці події.

В Україні централізовані ресурси профільного характеру лише розвиваються, наприклад одним з таких проектів для лікарів є medznat.com.ua, тож про них варто поговорити докладно.

Фото: intalent.pro

Проблема інформування медичної спільноти щодо цікавих і важливих подій.

Вже з’явились якісні сайти, які можна використовувати як джерела інформації про важливі події офлайн.

Йдеться про такі ресурси: Український медичний портал – профільний сайт, де окремою рубрикою винесена інформація про різноманітні події у сфері медицини.

Є навіть навігація всередині цього розділу – можна знайти події як за календарем, так і за рубриками. Це дозволяє знайти для себе щось цікаве лікарю будь-якої спеціалізації та просто бути в курсі останніх цікавих івентів на медичну тематику.

Водночас на цьому ресурсі можна знайти цікаві та актуальні новини на різні теми, пов’язані з медициною, отримати інформацію про різні компанії та лікарів, які є у базі даних ресурсу.

Медичний портал MedZnat містить окрему рубрику, яка присвячена саме подіям, які присвячені медицині: вебінарам, семінарам, зустрічам тощо. Подається вся необхідна інформація – час, місце проведення, хто є цільовою аудиторією події тощо.

Зручна навігація дозволяє лікарю або іншому медичному працівнику не загубитися у великій кількості івентів. Крім того, на сайті є інформація про різноманітні освітні програми, новини з медицини, дані про наукові дослідження, праці та актуальна довідкова інформація.

Також про різноманітні події можна дізнатися завдяки приватним блогам та сайтам клінік, на базі яких відбуваються різні івенти. Однак тільки у перерахованих двох сайтах інформація не прив’язана ані до профілю діяльності медичного закладу, ані до конкретного колективу.

Соціальні мережі – найпростіший спосіб створити власний івент. Якщо спілка лікарів або інших медичних працівників хоче створити власну подію, інформаційні підтримка та розповсюдження даних про івент є нагальним питанням, яке найпростіше вирішити завдяки створенню постів у соціальній мережі з метою привернення уваги колег та цільової аудиторії.

Крім очевидного Facebook варто згадати Sermo – соцмережу саме для лікарів. Хоча там є лише англійська мова інтерфейсу і серед українських медичних працівників популярність цієї платформи залишається незначною, сама наявність такої мережі може стати корисною для організаторів.

 

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.