ДБР викрило ексголову облгеокадастру на Хмельниччині у нових махінаціях із землею

1 хв на прочитання09 Серпня 2024, 16:55
Фото: ДБР

Колишнього начальника Держгеокадастру на Хмельниччині та його підлеглого викрили на незаконному виділенні 70 га земель. Це вже не перша підозра, оголошена чиновнику.

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про нову підозру колишньому начальнику ГУ Держгеокадастру Хмельницької області та керівнику управління землеустрою. Правоохоронці виявили незаконне виділення 70 га земель. Про це повідомили у пресслужбі ДБР.

У Відомстві нагадали, що ексначальника вже судять за аналогічний злочин. Ще у липні 2023 року за матеріалами ДБР до суду було направлено обвинувачення за фактом оборудок із землями Китайгородської та Староушицької селищних рад Кам’янець-Подільського району. 

Під час розслідування встановлено, що на цьому чиновник не зупинився. У період свого перебування на посаді він у змові з начальником управління землеустрою протиправно передав підставним особам землі Миролюбненської територіальної громади Старокостянтинівського району. Цього разу під махінацію потрапили 70 гектарів земель, ринкова вартість яких сягає понад 3,5 млн грн.

За попередньою схемою, після отримання відповідних документів громадяни переписували право власності на одну визначену фізичну особу.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: