Догори
Дати відгук

Чи можна заразитися COVID-19 через їжу: медики дали відповідь

У ВООЗ переконують, що небезпека перебільшена.

1 хв на прочитання14 Серпня 2020, 13:49
Фото: pixabay.com Фото: pixabay.com
Поділитись:

Підчепити COVID-19 через продукти харчування майже неможливо, головна небезпека полягає в іншому. Таку заяву зробив представник ВООЗ Марк Райан на брифінгу в Женеві.

“Зараз відсутні будь-які докази того, що передача COVID-19 дійсно можлива через продукти харчування”, - зазначив Райан.

Представниця технічної групи ВООЗ Марія Ван Керкхове зауважила, що коронавірус може передаватися не через самі продукти харчування, а через герметичну упаковку, в якій їх транспортують до магазинів та ринків.

GreenPost уже розповідав своїм читачам про те, що в Китаї коронавірус виявили в улюбленій їжі містян - креветках. А раніше у КНР заявляли, що небезпечний вірус виявили у курячих крильцях.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Фото ілюстративне
Як перевірити якість пального, контролювати недолив та захистити свої права
1 хв на прочитання3 години тому
Фото: Reuters/Valentyn Ogirenko
Атака по Києву: ракетний удар знищив склад і офіс фармдистриб'ютора, збитки оцінюють у $100 млн
1 хв на прочитання4 години тому
Фото ілюстративне
Кліматичний удар по агробізнесу: у провідних провінціях Китаю гниє 30% національного врожаю кукурудзи
1 хв на прочитання6 годин тому
День автомобіліста і дорожника: професія, що рухає країну вперед
День автомобіліста і дорожника: професія, що рухає країну вперед
1 хв на прочитання9 годин тому
Чому рвуться млинці та як цього уникнути
1 хв на прочитання19 годин тому
Радіодиктант-2025: мовний флешмоб, що об'єднує українців у всьому світі - ексклюзив від автора тексту
3 хв на прочитанняВчора
Усі 9 енергоблоків АЕС, підконтрольних Україні, залучено до вироблення електроенергії
1 хв на прочитанняВчора
Гороскоп для всіх знаків зодіаку на неділю, 26 жовтня 2025 року
6 хв на прочитанняВчора