Догори
Дати відгук

Чи можна заразитися COVID-19 через їжу: медики дали відповідь

У ВООЗ переконують, що небезпека перебільшена.

1 хв на прочитання14 Серпня 2020, 13:49
Фото: pixabay.com Фото: pixabay.com
Поділитись:

Підчепити COVID-19 через продукти харчування майже неможливо, головна небезпека полягає в іншому. Таку заяву зробив представник ВООЗ Марк Райан на брифінгу в Женеві.

“Зараз відсутні будь-які докази того, що передача COVID-19 дійсно можлива через продукти харчування”, - зазначив Райан.

Представниця технічної групи ВООЗ Марія Ван Керкхове зауважила, що коронавірус може передаватися не через самі продукти харчування, а через герметичну упаковку, в якій їх транспортують до магазинів та ринків.

GreenPost уже розповідав своїм читачам про те, що в Китаї коронавірус виявили в улюбленій їжі містян - креветках. А раніше у КНР заявляли, що небезпечний вірус виявили у курячих крильцях.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я
Фото ілюстративне
Свято для всіх: 20 серпня – офіційний привід полінуватися
2 хв на прочитання4 години тому
Зображення ілюстративне.
Фото: Newscientist.com
Кровопивці під прикриттям: усе, що ви не знали (або боялися запитати) про москітів
2 хв на прочитання6 годин тому
У Миколаєві розслідують розтрату 20 мільйонів на лікуванні немовлят
Посадовців лікарні підозрюють у розтраті 20 млн грн, виділених на лікування немовлят
1 хв на прочитанняВчора
Фото ілюстративне
Амброзія: небезпека для здоров'я та врожаю. Як захиститися від алергії та знищити бур’ян
2 хв на прочитанняВчора
Українець встановив світовий рекорд, перепливши Ла-Манш на спині
1 хв на прочитанняВчора
Вода на пляжах Житомирщини небезпечна для купання: фахівці виявили критичне забруднення
2 хв на прочитанняВчора
Від аналогового до цифрового: ШІ пише медичні нотатки, щоб лікарі рятували життя швидше
2 хв на прочитанняВчора
Україна увійшла до трійки лідерів на Всесвітніх іграх-2025, виборовши 44 медалі
1 хв на прочитання18 Серпня 2025