Догори
Дати відгук

Чи можна заразитися COVID-19 через їжу: медики дали відповідь

У ВООЗ переконують, що небезпека перебільшена.

1 хв на прочитання14 Серпня 2020, 13:49
Фото: pixabay.com Фото: pixabay.com
Поділитись:

Підчепити COVID-19 через продукти харчування майже неможливо, головна небезпека полягає в іншому. Таку заяву зробив представник ВООЗ Марк Райан на брифінгу в Женеві.

“Зараз відсутні будь-які докази того, що передача COVID-19 дійсно можлива через продукти харчування”, - зазначив Райан.

Представниця технічної групи ВООЗ Марія Ван Керкхове зауважила, що коронавірус може передаватися не через самі продукти харчування, а через герметичну упаковку, в якій їх транспортують до магазинів та ринків.

GreenPost уже розповідав своїм читачам про те, що в Китаї коронавірус виявили в улюбленій їжі містян - креветках. А раніше у КНР заявляли, що небезпечний вірус виявили у курячих крильцях.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Зображення згенеровано ШІ
Промислово розвинені країни пропонують 250 млрд євро на кліматичну допомогу: ось хто має заплатити
4 хв на прочитання14 хвилин тому
Скріншот відео Sotheby's
Найдорожчий банан у світі продали на аукціоні за 6,2 млн доларів: ось що вирішив зробити новий власник (ФОТО)
2 хв на прочитання57 хвилин тому
ФОТО: ілюстративне
До кінця листопада потужні магнітні бурі не прогнозують
1 хв на прочитання2 години тому
Зображення згенеровано ШІ
Спонсор кампанії Трампа хоче купити «Північний потік-2», аби дати США важелі впливу на переговори щодо долі України
1 хв на прочитання3 години тому
Переміщення диких тварин будуть моніторити через бездротові технології
1 хв на прочитання4 години тому
У Молдові фермерам дозволили вирощувати промислові коноплі
1 хв на прочитання6 годин тому
Погода здивує: синоптики прогнозують аномальний грудень
1 хв на прочитання6 годин тому
Україна та Азербайджан поглиблюють співпрацю у питаннях захисту довкілля
1 хв на прочитання7 годин тому