Якщо по приході з роботи із-за втоми у вас немає ніякого бажання возитися з вечерею, а хочеться просто що-небудь швидко з'їсти і впасти у крісло, у «Це Смак» звичайно ж, є рецепт на такий непередбачений випадок. Швидка і надзвичайно проста запечена паста з кольоровою капустою і соусом бешамель. Буде смачно!
Ніяких секретних трюків у приготуванні страви немає. Єдиний секрет відмінної пасти — в макаронах. Ви можете нескінченно експериментувати з різними соусами, але всі старання зведуться нанівець, якщо макарони розварені до консистенції клею для шпалер. Найпростіший спосіб не переварити — готувати їх на 2-3 хвилини менше, ніж вказано на упаковці.
Якісні макарони з твердих сортів пшениці не тільки не призводять до появи зайвих кілограмів, але і набагато смачніше звичайних. Також їх не потрібно промивати. Паккери, рігатоні, тальятелле, тортильони — зубодробильні назви пасти нехай вас не бентежать. Для цієї страви вибирайте вироби форми, яка більше подобається.
Про те, як приготувати найкращий у світі соус бешамель ви зможете дізнатися в одному з наших рецептів, опублікованих раніше. Просто перейдіть за посиланням, виділення іншим кольором.