Догори
Дати відгук

Чотири продукти, які варто завжди тримати в холодильнику при артеріальній гіпертензії

Підвищеному тиску можуть дати раду не лише медикаменти

2 хв на прочитання27 Вересня 2021, 07:32
Поділитись:

Сайт Zinoti.lt зробив підбірку продуктів, які варто мати у холодильнику людям із підвищеним тиском.

Лимон. Затримка рідини завжди пов’язана з багатьма проблемами зі здоров’ям. Це особливо актуально, якщо ви потерпаєте від підвищеного кров’яного тиску. Такий простий і популярний продукт, як лимон, може допомогти вам, бо він має дійсно фантастичні властивості.

Лимонний сік — чудове джерело вітаміну С. Він прекрасно бореться з токсинами та іншими шкідливими елементами, які накопичуються при затримці рідини.

Крім того, лимонний сік має високі сечогінні та фільтрувальні властивості. Пам’ятайте, що лимони, як і інші фрукти, містять багато води. Все це робить лимон ідеальним натуральним і безпечним інгредієнтом для очищення організму.

Фахівці рекомендують щодня випивати 1-2 склянки лимонного соку без цукру.

Часник. Це ключовий інгредієнт у світі натуральних ліків. Він вважається найкориснішим інгредієнтом у лікуванні нескінченного списку проблем зі здоров’ям. Часник також може бути чудовим засобом проти симптомів високого кров’яного тиску.

Багато фахівців рекомендують їсти часник гіпертонікам, тому що цей продукт допомагає знизити рівень холестерину. А ще часник має корисну властивість розширювати артерії. Крім того, він запобігає утворенню тромбів.

Темний шоколад. Він не тільки смачний, а ще й містить флавоноїди, а отже, дуже корисний для серця. Зверніть увагу, що саме темний шоколад слід їсти для зниження артеріального тиску. Інші види шоколаду не мають подібних властивостей.

Оливкова олія. Вона містить хімічні речовини, які захищають клітини від окислення, допомагають контролювати діабет і знижують рівень поганого холестерину. Однак, як будь-який інший продукт, описаний вище, оливкова олія буде приносити користь тільки при регулярному вживанні.

«Ви будете вражені, наскільки ефективним може бути використання натуральних продуктів для лікування та профілактики!» — ідеться в повідомленні.

Також ми розповідали, що гіпертонічна хвороба, як влучний стрілець, б'є по основних цілях у нашому організмі — розповідає кардіолог.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost