Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Здоров'я
  • Чоловіки потребують більшої підтримки у спальні, ніж ви можете собі уявити: сексолог розкриває три секрети

Чоловіки потребують більшої підтримки у спальні, ніж ви можете собі уявити: сексолог розкриває три секрети

Дивовижні факти про сексуальне задоволення чоловіків.

3 хв на прочитання23 Серпня 2024, 23:50
Зображення створено ШІ Зображення створено ШІ
Поділитись:

Ми знаємо, що чоловіків не цікавлять закуски чи десерт, коли справа доходить до сексу; вони хочуть лише основну страву. Це те, чого століттями вчили жінок про те, чого бажають чоловіки у спальні. Та насправді коли йдеться про сексуальне бажання, чоловіки хочуть приблизно того ж, що й жінки, просто не говорять про це так багато. Дослідження виявили досить дивовижні речі про те, що ми думали, що знаємо про потреби чоловіків у близькості з психологічного та фізичного погляду. Про це розповідає клінічний психолог із США Ла Кейта Д. Картер, яка зокрема спеціалізується на темі сексуального благополуччя.

Спілкування та зв'язок

Однією з найважливіших речей, яких чоловіки прагнуть у ліжку, є ефективна комунікація, попри поширений стереотип про те, що чоловіки передусім керуються фізичними потребами. Чоловіки, які відчувають емоційний зв'язок зі своїми партнерками, повідомляють про вищий рівень сексуального задоволення. Іншими словами, емоційний зв'язок, у якому обидва партнери діляться своїми бажаннями, потребами та вподобаннями, створює кращий сексуальний досвід для чоловіків.

Однак будьте обережні: якщо ви збираєтеся відверто спілкуватися, то вам потрібно використовувати цю інформацію на свою користь. Якщо він каже, що йому подобається щось конкретне — якщо він наважився поділитися цим — і якщо вам це подобається, зробіть це. Не забувайте про це, бо він може почати обурюватися, що колись відкрився, розповівши про свої сексуальні вподобання.

Відкрите спілкування сприяє створенню безпечного і довірливого середовища, де обидва партнери можуть досліджувати свої сексуальні потреби, не боячись осуду.

Різноманітність і дослідження

«Різноманітність — це спеція життя», чи не так? Так кажуть багато чоловіків, коли мова заходить про спальню. Сексуальна монотонність із часом може призвести до зниження сексуального задоволення.

Вивчення різноманітних позицій, технік, фантазій і локацій дає відчуття пригод і робить інтимне життя пари захопливим. Спільне вивчення нових речей, таких як рольові ігри чи використання секс-іграшок, також може бути способом порушити рутину та додати шар збудження. А ще краще, коли цим партнером є хтось, із ким вони мають емоційний зв'язок.

Чоловіки люблять новизну в ліжку, тому захоплення від спроб спробувати щось нове додає ще один рівень, який не варто ігнорувати. Переконайтеся, що дослідження відбувається за обопільною згодою, й отримуйте задоволення.

Фізичне задоволення

Хоча емоційні зв'язки важливі, фізичне задоволення залишається невіддільна (частина/ознака) частиною сексуального задоволення чоловіків. Багато чоловіків можуть розглядати фізичний акт близькості як першочерговий, тому важливо, щоб партнери продовжували займатися такими видами діяльності, як дотики та збудження. Крім того, міміка, зоровий контакт і вербальні сигнали значно посилюють їхній сексуальний досвід. Зокрема, зоровий контакт створює відчуття близькості та зв'язку, роблячи зустріч більш особистою й емоційно зарядженою. Він може передавати довіру, вразливість і спільний досвід, що може посилити емоційний і фізичний зв'язок між партнерами. Багато чоловіків вважають фізичний дотик мовою кохання, тому важливо, щоб ви спілкувалися з ними фізично.

Коли партнери висловлюють задоволення під час сексу, чоловіки отримують більше сексуального задоволення. Не будьте пасивним учасником.

Те, чого хочуть чоловіки в ліжку, охоплює цілу низку бажань — від фізичного задоволення до емоційного зв'язку. Спілкування, різноманітність і фізичне задоволення — лише три фактори, які відіграють важливу роль у створенні повноцінного сексуального досвіду. Розуміючи та враховуючи ці аспекти, партнери можуть працювати разом, аби побудувати повноцінні та взаємно приємні сексуальні стосунки.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я
Більше з GreenPost