Догори
Дати відгук

Чернівці здалися: школи завтра не відкриються

1 хв на прочитання31 Серпня 2020, 17:03
Image by SofieLayla Thal from Pixabay Image by SofieLayla Thal from Pixabay
Поділитись:

Після гучних заяв міської влади про те, що Чернівці не збираються слухати вказівки щодо карантинних обмежень у «червоній зоні», сьогодні стало відомо, що школи у місті завтра таки не відкриються. Про це повідомив секретар Чернівецької міської ради Василь Продан, пише пресслужба міськради.

«Минулого тижня на позачерговій сесії депутати прийняли рішення дозволити працювати школам у звичайному режимі. Але остаточне рішення залишили за керівництвом закладів», - повідомляють на сайті мерії.

А керівництво закладів прийняло рішення, відмінне від заяв депутатів.

”Всі школи та садочки, враховуючи ситуацію в місті та рекомендації МОЗу, прийняли рішення про дистанційне навчання починаючи з 1 вересня”,- розповів секретар Василь Продан.

В умовах “червоної” зони школи працюватимуть до 14 вересня. Дитсадки, очевидно, не працюватимуть взагалі.

“Розуміємо незручність для батьків та необхідність працювати, проте заради здоров’я дітей, ми пішли на такі міри. З 14 вересня сподіваюсь, що ми будемо в іншій кольоровій зоні та садочки зможуть відновити свою роботу”, - повідомила в.о. начальника Управління освіти Ніна Вітковська.

Така ж ситуація, як ми повідомляли, склался і у Франківську: незважаючи на гучні заяви і протести, діти у школу не підуть.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.