Догори
Дати відгук

Через Григорія Лепса лікарні у Донецьку переповнені хворими на COVID-19 (відео)

На концерт співака прийшло 70 тисяч людей без масок й це стало причиною гігантського спалаху вірусу

1 хв на прочитання28 Жовтня 2020, 23:58
Поділитись:

Самопроголошена влада "ДНР" підтвердила масштабний спалах COVID-19 в регіоні, який сталася після концерту російського співака Георгія Лепса в вересні 2020. Про це повідомив відомий український блогер Денис Казанський в Twitter і на YouTube з посиланням на слова одного з "лідерів" так званої ДНР Андрія Пургіна.

"Пам'ятаєте, нещодавно в Донецьку був концерт Лепса? "ДНРівці" страшно пишалися, що зібралося близько 70 тис. осіб. А тепер вони визнають, що концерт викликав спалах COVID-19. Лікарні переповнені, не вистачає ліків і лікарів. Люди вмирають. Лепс приніс смерть", – зазначив блогер.



Так, Пургін, в свою чергу, в одному з інтерв'ю заявив, що концерт Лепса відвідали близько 70 тис. осіб, через що вже на початку жовтня донецькі лікарні зіткнулися з масовим напливом хворих.

"До другої хвилі не просто не готувалися, а банально її проспали та фактично частково спровокували", – сказав "лідер ДНР".

Пургін зазначив, що медичні установи "ДНР" масово заявляють про брак персоналу, медикаментів і апаратів штучної вентиляції легенів.

"У жовтні настав колапс, який неможливо приховати", – говориться в повідомленні.

Нагадаємо, як збільшити шанси не підчепити COVID-19, розповіла головний лікар з Києва.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.