Чарівний засіб для краси: продукти, які багаті гіалуроновою кислотою
В їжу найкраще вживати відварну картоплю
Все більшої популярності набирають системи харчування, які оздоровлюють організм та впливають на якість шкіри, волосся і нігтів. Зокрема, все більше уваги приділяється системам харчування з високим вмістом гіалуронової кислоти, тієї самої, якою "хизуються" зволожуючі креми.
Високомолекулярний полісахарид, який входить до складу сполучної, епітеліальної і нервової тканин, називається гіалуроновою кислотою. Гіалуронова кислота стимулює вироблення колагену і еластину, які відповідають за красу шкіри.
Які продукти мають бути в раціоні, якщо ви хочете омолодити тіло зсередини і отримати гарну і сяючу шкіру?
Перш за все - картопля.Цей овоч — просто джерело гіалуронової кислоти, вітаміну С і антиоксидантів. Такі ж властивості і у солодкої картоплі - батата. В їжу найкраще вживати відварну картоплю, тому що в смаженому і тим більше у фрі, занадто велика кількість трансжирів. Вони не підуть на користь організму і шкірі зокрема.
Вживання червоного вина за вечерею. Особливо, якщо вином запивати червоне м'ясо, яке теж багато гіалуроновою кислотою. У тандемі ці продукти не тільки вечеря гедоніста, але і турбота про себе.
Не слід відмовляти собі в шоколаді. Тільки у хорошому темному шоколаді з високим вмістом какао-бобів, а не у солодких плитках, в яких немає нічого, крім цукру і замінника молока.
Якісний білок, клітковина, здоровий жир, вітамін Е і гіалуронова кислота - це все міститься в мигдалі. Горіхи добре підійдуть і для швидкого перекусу.
Джерелом вуглеводів і тієї ж гіалуронової кислоти є цитрусові .
Велика кількість гіалуронової кислоти міститься у кістковому бульйоні. Для приготування бульйону підходять кістки тварин, які слід варити протягом декількох годин. Наприклад, яловичі кістки вимагають від 24 до 48 годин виварювання. Отриманий бульйон дуже корисний для кісток і шкіри, а також він надзвичайно поживний.
Відомо, Уряд здивував пріоритетами: ракових пацієнтів проміняли на "бетонку", реставрацію та шахту.