Якщо часу обмаль і напохваті є всі потрібні інгредієнти, на сніданок можна приготувати бутерброди з яйцями.
Інгредієнти:
яйця варені (рубані) — 6 шт.;
яєчні білки варені (рубані) — 6 шт.;
майонез — 0,25 склянки;
сир чеддер (подрібнений на тертці) — 50 г;
бекон (смажений, різаний шматочками) — 6 смужок;
сіль — 0,5 ч. л.;
перець чорний мелений — 0,25 ч. л.;
хліб цільнозерновий — 16 скибочок.
Приготування.
У великій мисці змішати варені яйця, білки, сир, бекон, посолити та поперчити, заправити майонезом, добре перемішати.
На 8 скибочок хліб нанести яєчну начинку, накрити 8 скибочками хліба, що залишилися. За бажання можна кожен бутерброд розрізати навпіл по діагоналі. Подавати відразу ж.
Також ми розповідали про «лінивий» сирний хачапурі по-аджарськи на сковороді.