Догори
Дати відгук

Бразильця затримали за зґвалтування новонародженої дівчинки, якій було лише п'ять днів

Він також є фігурантом попереднього розслідування за спробу зґвалтування дівчинки-підлітка в 2016 році.

2 хв на прочитання17 Травня 2024, 11:16
Зображення згенероване ШІ Зображення згенероване ШІ
Поділитись:

У бразильському штаті Амазонас 39-річного чоловіка затримали за підозрою у зґвалтуванні новонародженої дівчинки, якій на момент насильства було лише п'ять днів. Дівчинка є онучкою дружини затриманого. Про це повідомляє Amazonas Atual.

Підозрюваний стверджував, що це був нещасний випадок і що його палець випадково торкнувся геніталій дівчинки, коли він тримав її на колінах. Помічник шерифа Келлі Суто заперечила і заявила, що медичні висновки свідчать про те, що дитину зґвалтували, ймовірно, статевим органом підозрюваного.

«Ми поговорили з ним і його дружиною, після чого він зізнався у скоєному. Чоловік сказав, що це сталося випадково, коли він схопив дитину рукою і подумав, що зачепив пальцем її інтимну частину. Тоді дитина почала плакати, і він віддав її матері», — розповіла поліцейська.

Плач дитини був зафіксований у свідченнях усіх членів родини. Після цього батьки з дитиною пішли спати і лише наступного дня, міняючи їй підгузок, побачили кров. Тоді вони відвезли її до лікарні, і поліція почала розслідування.

Келлі Суто розповіла, що про інцидент поліцію повідомило керівництво міської лікарні. Інтимні частини немовляти безперервно кровоточили, тому директор негайно звернувся до правоохоронців.

Підозрюваним виявився чоловік бабусі дитини по материнській лінії, і, за словами начальника поліції, він також є фігурантом попереднього розслідування за спробу зґвалтування дівчинки-підлітка в 2016 році.

Сім'я дитини намагалася захистити підозрюваного, стверджуючи, що дитина покинула пологовий будинок незабаром після народження з розірваним статевим органом.

Чоловіка перевели до в'язниці.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Здоров'я
Більше з GreenPost